8 Eylül 2014 Pazartesi

9 Eylül 2014 - Balık Burcundaki Süper Dolunayın Burçlara Göre Etkileri...


Sabah erken saatlerde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Duygularımızın ve enerjimizin oldukça yüksek olduğu bugün, değişken bir ruh hali içinde olabiliriz. Olayları görmek istediğimiz gibi algılamaya açık etkilerdeyiz. Bu yüzden yeni kararlar almamamız uygun olacaktır. Ancak önceden planladığımız ve üzerinde düşündüğümüz, somut ve kalıcı sonuçlar istediğimiz girişimlerimizle ilgili harekete geçebiliriz. Akşam saatlerinde güç ve efor gerektiren işlerimizle ilgilenebiliriz. Sportif faaliyetler, kısa yürüyüşler yüksek enerjimizi dengelememize yardım edecektir.

Astro Sağlık: Ayaklarımız hassas olabilir, ödem oluşumuna açık etkilerdeyiz. Dolunay zamanları yeme- içme alışkanlıklarımızda artış görülebilir. Bunun bilincinde olarak sağlıklı beslenmeye özen göstermeliyiz.

Astro Moda: Rahat hareket edebileceğimiz kombinler seçebilir, pileli eteklere ve elbiselere yer verebiliriz. Kombinimizi aksesuarlarımızla tamamlayabilir, rahat ayakkabılar tercih edebiliriz.



Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
İş hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal farkındalıklarınızın yüksek olduğu bir gündesiniz, rüyalarınız çok şey ifade edebilir. Arkanızdan dönen ve bu zamana kadar sizden saklanmış bazı bilgiler açığa çıkabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı gözlemleyebilirsiniz.
Boğa
Umutlarınız, geleceğe yönelik hayalleriniz ve aşk hayatınız ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizde önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni gerçekler öğrenebilir, içinde bulunduğunuz durumu farklı açılardan değerlendirebilirsiniz. Yeni kararlar vermek için uygun bir günde değilsiniz.
İkizler
Ev ve iş hayatınız ön planda yer alacaktır.  Kariyer hayatınızı yakından ilgilendiren önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı gözden geçirebilir, size yarar sağlamayan bağımlılıklarınızı ve korkularınızı bırakmaya niyet edebilirsiniz. Güzel destekler bulabileceğiniz bir gündesiniz.
Yengeç
Ruhsal ve manevi konularla ilgili yeni farkındalıklar kazanacağınız bir gündesiniz. Hayat tecrübelerinizi gözden geçirebilir, yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Duygusal iniş çıkışlara ve belirsizliklere açık olabilirsiniz.
Aslan
Başkalarından gelen gelirleriniz ön plana çıkacaktır. Beklediğiniz alacaklar gündeme gelebilir. Bazı kişilerle yol ayrımına gelebilir, yeni yaşam tecrübeleri edinebilirsiniz. Başınıza gelen olayların nedenlerini kendinize sorabilir,  size zarar veren alışkanlıklarınızı geride bırakabilirsiniz.
Başak
Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır. Bazı kişilerle yol ayrımına gelebilir, mevcut ilişkilerinizle ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Duygusal belirsizliklere açık olabilir, yüksek enerjinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Sizi rahatlatacak aktivitelere yönelmelisiniz.
Terazi
Çalışma hayatınızla ilgili konular ve sağlığınız ön planda olacaktır. Hareketli ve tempolu bir gün geçirebilirsiniz. İş hayatınızda önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Becerilerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olayları düşünebilir, yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz.
Akrep
Aşk ve eğlence hayatınız ön planda olacaktır. Yeni gerçekler öğrenebilir, ilişkinizde geldiğiniz noktayı gözden geçirebilirsiniz. Güçlü ve yoğun duygular hissedebilirsiniz, ancak değişken bir ruh hali içinde olabilir, zaman zaman belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Rahatlatıcı aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz.
Yay
Evinizle ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Geçmişten gelen alışkanlıklarınızla yüzleşebilir, onları geride bırakabilirsiniz. Rüyalarınız aşmanız gereken konulara ışık tutabilir. İş hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Değişken duygulara fazlasıyla açık olacağınız bir gündesiniz.
Oğlak
Yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz gündeme gelebilir. İletişim ve haberleşme oldukça aktif olacaktır. Yeni haberler alabilirsiniz. Değişken ruh haline açık olabilir, sık sık fikir değiştirebilir, düşünce ve fikirlerinizde netleşmekte zorlanabilirsiniz. Zihinsel farkındalıklar kazanacağınız bir gündesiniz.
Kova
Maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler ön planda olacaktır. Beklediğiniz ödemeler gündeme gelebilir, kazançlarınızda artış yaşayabilirsiniz. Yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bugün, duygusal iniş çıkışlara ve zihinsel belirsizliklere açık olabilirsiniz.
Balık
Duygularınızın ve enerjinizin oldukça yüksek olduğu bugün, duygusal belirsizliklere ve değişen duygulara fazlasıyla açık olabilirsiniz. Hayatınızı etkileyecek önemli olaylar gündeme gelebilir, önemli kişilerle karşılaşabilir, ruhsal ve manevi farkındalıklar yaşayabilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder