21 Eylül 2014 Pazar

22 Eylül 2014 Pazartesi ~ Günlük Burç Yorumları


Detayları ve ayrıntıları fazlasıyla önemseyeceğimiz bugün, olaylara eleştirel yaklaşımlarda bulunabiliriz. İşlerimizi tamamlarken sık sık dikkat dağınıklığı yaşayabilir, kararsızlıklara açık olabiliriz. Enerjimiz düşük olabilir, değişken duygulara sahip olabiliriz. Bizim için önem arz eden konuları sonraki günlere ertelememiz uygun olacaktır. Ancak erteleyemediğimiz işlerimizi öğle saatlerinden sonra harekete geçirebilir, güçlü destekler bulabiliriz. Akşam saatlerinde geçmişte yaşadıklarımızı hatırlayabilir, takıntılara açık olabilir, kendimizi yaralanmış hissedebiliriz. Bilincinde hareket etmemiz ilişkilerimizde kontrolü sağlayabilmemize yardım edecektir.

Astro Sağlık: Sindirim sistemimiz hassas olacaktır. Gıda ve ilaç zehirlenmelerine dikkat etmeliyiz. Bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirecek gıdalarla beslenmemiz önem kazanacaktır.

Astro Moda:  Düzgün ve uyumlu görünmeye özen gösterebilir, klasik kesim parçalara yer verebiliriz. Kullanışı pratik olan çantalar önceliğimiz olabilir. Yumuşak renkler tercih edebiliriz.



Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Günlük hayatınızdaki sorumluluklarınız öncelik kazanacaktır. Sağlığınızla ilgili konulara ekstra özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Bağışıklık sisteminiz hassas olabilir, halsiz hissedebilirsiniz. Gün boyunca değişken bir ruh halinde olabilir, girişimlerinizde kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.
Boğa
Aşk hayatınızla ilgili konular ön planda yer alacaktır. Yanılsamalara ve değişen duygulara açık bir gündeyiz. Enerjinizi verimli bir şekilde kullanmakta zorluk çekebilir, detaylara fazla önem verebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz önem kazanacaktır.
İkizler
Evinizde vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Gün boyunca girişimlerinizde kararsızlıklar yaşayabilir, tek bir konuya odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Geçmişle ilgili konular ve alışkanlıklarınız gündemde olacaktır.
Yengeç
İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bugün, haberleşme ön planda olacaktır. Enerjiniz düşük olabilir, eylemlerinizi gerçekleştirirken çelişkiler ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Önemli girişimlerinizi sonraki günlere ertelemeniz uygun olacaktır.
Aslan
Maddi hesaplarınızı düzenleyebilir, harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Önemli girişimlerinizi başlatmak açısından uygun bir günde değilsiniz. Odaklanmakta zorluk çekebileceğiniz bugün, dikkat dağınıklığına ve kararsızlıklara açık olabilirsiniz.
Başak
Yeteneklerinizi ve becerilerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bugün, değişken duygulara fazlasıyla açık olabilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde kararsızlıklar yaşayabilir, yanılsamalara düşebilirsiniz. Önemli girişimler için uygun bir günde değilsiniz.
Terazi
Kendinize vakit ayırabilir, detay gerektiren konuları inceleyebilir, eksik işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gün boyunca tek bir konuya odaklanmakta zorluk çekebilir, aynı anda birkaç şeyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanılsamalara açık olabileceğimiz bir gündeyiz.
Akrep
Arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler gündemde olacaktır. Yeni ve önemli girişimlerinizi gerçekleştirmek için uygun bir günde değilsiniz. Enerjinizi verimli bir şekilde kullanmakta zorluk çekebilir, zaman zaman yanılsamalara düşebilirsiniz.
Yay
Geleceğe yönelik hedeflerinizi tüm detaylarıyla düşünebilir, bazı konularda gerçeklerden uzaklaşabilirsiniz. Kararsızlıklara açık olabilir, dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınız yüksek olacaktır.
Oğlak
Gün boyunca yeni başlatacağınız girişimler geç sonuç verebilir, belirsizlikler gündeme gelebilir. Detay gerektiren eksik konuları tamamlayabilirsiniz. Zaman zaman odaklanmakta sorun yaşayabilir, gerçeklerden uzaklaşmaya açık olabilirsiniz.
Kova
Geçmiş hesapları ve kapattığınız defterleri düşünebilir, detaylara ve ayrıntılara önem verebilirsiniz. Günün ilk saatleri enerjinizi toplamakta güçlük çekebilir, işlerinizde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni girişimler için uygun bir günde değilsiniz.
Balık
İlişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı düşünebilir, önemli kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İlişkilerinizde gerçeklerden uzaklaşabilir, olayları görmek istediğiniz gibi algılayabilirsiniz. Değişen duygulara fazlasıyla açık olabileceğiniz bugün, önemli kararlar vermemelisiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder