22 Eylül 2014 Pazartesi

23 Eylül 2014 Salı ~ Günlük Burç Yorumları

Yaptığımız işin en iyisini yapmak isteyebilir, sorumluluklarımıza öncelik verebiliriz. Önemli girişimlerimizi günün ilk yarısında verimli bir şekilde gerçekleştirebiliriz. Gün boyunca ilişkilerimizde uyumlu ve hoş etkiler devrede olacaktır. Sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebilir, duygusal açıdan istikrar sağlayabiliriz. Öğleden sonraki girişimlerimiz beklediğimiz hızda ilerlemeyebilir, bu etkiyi göz önünde bulundurarak günü verimli bir şekilde değerlendirebiliriz.

Astro Sağlık: Belimiz ve böbreklerimiz hassas olabilir. Su tüketimine özen göstermeliyiz.

Astro Moda: Temiz ve düzenli görünmeye özen gösterebilir, üzerimize oturan klasik kesimlere yer verebilir, akıllıca kullanılan aksesuarlar ve kullanışlı çantalar tercih edebiliriz.




Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Günlük hayatta aktif olarak yer alabilir, işlerinizi pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler gündeme gelebilir, güzel destekler sağlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara özen gösterebilirsiniz.
Boğa
Hayattan keyif aldığınız konular gündemde olacaktır. İlişkilerinizde uyumlu ve hoş zamanlar geçirebilir, yaratıcılığınızı görünür bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Önemli işlerinizi günün ilk yarısında verimli bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
İkizler
Evinizle ve ailenizle ilgili konular gündemde olacaktır. Günün ilk saatleri detay ve sorumluluk gerektiren konulara odaklanabilir, yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde güzel zamanlar geçirebilirsiniz.
Yengeç
Düşünce ve fikirlerinizi yakın çevrenizle paylaşabilir, gün içerisinde sevdiklerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve ilişkilerinizde uyumlu etkiler devrede olacaktır. Duygusal açıdan istikrar sağlayabilirsiniz.
Aslan
Maddi kazançlarınız ve ödemeler gündemde olacaktır. Hesaplarınızı gözden geçirerek düzenlemeler yapabilirsiniz.  Önemli girişimlerinizi günün ilk yarısı verimli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. İlişkiler ön planda olacaktır.
Başak
Çevrenizden güzel destekler alabilir, yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyarak ışığınızla  dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde keyifli gelişmeler gündemde olacaktır. İlgiyle karşılaşabilir, güzel fırsatlar elde edebilirsiniz.
Terazi
Ruhsal ve manevi konulara yönelebilir, kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verebilirsiniz. Çevrenizden güzel destekler alabilir, ilişkilerinizde güzel paylaşımlarla karşılaşabilirsiniz. Önemli girişimlerinizi günün ilk yarısı gerçekleştirebilirsiniz.
Akrep
Arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler gündemde olacaktır. Hayata olan bakış açınızı olumlu anlamda etkileyecek kişilerle ve olaylarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde ve aşk hayatınızda istikrar sağlayabilirsiniz.
Oğlak
İlişkilerinizde karşılıklı paylaşımların rahat gerçekleşeceği bir gündesiniz. Kişisel gelişiminize öncelik vererek yeni bilgiler edinebilirsiniz. Önemli iş ve girişimlerinizi günün ilk yarısı başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Yay

İş hayatınızda aradığınız desteklerle karşılaşabilir, günün ilk saatlerinde başlatacağınız girişimlerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde uyumlu etkiler devrede olacaktır. Bitmesi gereken durumlar gündeme gelebilir. 
Kova
Günün ilk saatlerinde önemli girişimlerinizi gerçekleştirebilir, ilişkilerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Maddi manevi paylaşımlar gündemde olacaktır. Maddi gelirlerinizle ilgili geçmiş hesapların üzerinde çok fazla düşünmemelisiniz.
Balık

İkili ilişkileriniz ön planda olacaktır. Aşk hayatınızda güzel fırsatlar elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Önemli girişimlerinizi ve görüşmelerinizi günün ilk yarısı verimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı gözlemleyebilirsiniz.

1 yorum: