16 Eylül 2014 Salı

17 Eylül 2014 Çarşamba - Günlük Burç Yorumları


Ailevi değerlerin ve duygusal ihtiyaçlarımızın ön planda olacağı bir gündeyiz. Geçmişi ve anılarımızı düşünebilir, ilişkilerimizle ilgili yaralanmışlık duygusu hissedebiliriz. Duygularımız ve sezgilerimiz yoğun olabilir. İlişkilerimizde bize zarar veren durumları görmeyi başarabiliriz. Günün ilk saatlerinde ruhsal ve manevi konular, iyi niyet ve yardımlaşma ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde takıntılı duygu ve düşünceler hissedebilir, duygusal depresifliklere fazlasıyla açık olabiliriz. Günün son saatlerine doğru ilişkilerimizde uyumlu etkiler devreye giriyor olacak.

Astro Sağlık: Stres nedeniyle oluşabilecek mide rahatsızlıklarına dikkat etmeliyiz. Göğüs bölgemiz hassas olabilir.

Astro Moda: Bizim için anısı olan kıyafetlere öncelik verebiliriz. Beyaz kombinler tercih edebilir, aksesuar olarak gümüşlere yer verebiliriz.


                                    


Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Ailenizle ve evinizle ilgili konular, geçmiş anılarınız ve duygusal güvence ihtiyacınız ön planda olacaktır. Günün ikinci yarısı iş hayatınızda güç çekişmelerinden uzak durmalısınız. Duygusal olarak gergin hissedebileceğiniz bu saatlerde bilinçli hareket etmeniz önem kazanacaktır.
Boğa
Yakın çevre ilişkileriniz ve iletişim trafiğiniz ön planda olacaktır. Öğleden sonraki saatlerde takıntılı ve depresif düşüncelere açık olabilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunları gözlemleyebilir, akşam saatlerine doğru aradığınız huzuru bulabilirsiniz.
İkizler
Sahip olduğunuz değerleri korumak isteyeceğiniz bugün, güvence ihtiyacınız yüksek olacaktır. Günün ikinci yarısı değerlerinizi korumak adına hırslı yaklaşımlar sergileyebilir, takıntılı düşüncelere açık olabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha huzurlu hissedeceksiniz.
Yengeç
Duygusal ve kişisel ihtiyaçlarınız öncelik kazanacaktır. Çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ilişkilerinizle ilgili geçmiş konuları düşünebilir, takıntılı ve saplantılı düşüncelere açık olabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha iyi hissedeceksiniz.
Aslan
Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olduğu bugün, geçmişte yaşadığınız ilişkilerle ilgili yaralanmışlık hissedebilirsiniz. Yakın zamanda yaşadığınız şeyleri kendinize dönerek düşenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde olumlu etkiler devrede olacaktır.
Başak
Arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler gündemde olacaktır. Geçmişte yaşadığınız ilişkilerle ilgili yaralanmışlık hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda takıntılı düşüncelerden uzak durmanız önem kazanacaktır. Akşam saatlerinde güzel desteklerle karşılaşabilirsiniz.
Terazi
Kariyer hayatınızla ilgili konular ve geleceğe yönelik hedefleriniz ön planda olacaktır. Geçmişten gelen bağlılıklarınız ve geleceğe yönelik beklentileriniz arasında duygusal mücadeleler verebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde uyumlu etkiler devrede olacaktır.
Akrep
Kişisel gelişiminizle ilgili konular öncelik kazanacaktır. Geleceğe yönelik hedeflerinizi kolaylaştırmak adına yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde takıntılı düşüncelerden uzak durmanız önem kazanacaktır. Sosyal aktiviteler gündeme gelebilir.
Yay
Başkalarından gelen gelirleriniz ve ödemeler gündemde olacaktır. Korkularınızla ve kaygılarınızla yüzleşebilir, takıntılarınızı görmeyi başarabilirsiniz. Akşam saatlerinde çevrenizden güzel destekler alabilir, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz.
Oğlak
İkili ilişkilerinizin ve önemli görüşmelerinizin gündemde olacağı bir gündesiniz. Güvende hissetmek isteyebilir, ihtiyaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde takıntılı düşüncelere açık olabilirsiniz. Akşam saatlerinde olumlu etkiler devrede olacaktır.
Kova
Günlük rutin işleriniz ve sorumluluklarınız öncelik kazanabilir. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz. Geçmişle ilgili takıntılı düşüncelere açık olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkileriniz ve ortak paylaşımlar gündeme gelebilir.
Balık
Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili kendinizi yaralı hissedebilir, takıntılı düşüncelere açık olabilirsiniz. Size zarar veren alışkanlıklarınızı görebileceğiniz bir gündesiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder