18 Eylül 2014 Perşembe

19 Eylül 2014 Cuma - Günlük Burç Yorumları


Yaşam enerjimizin yüksek olduğu hareketli bir güne başlıyoruz. Kalite ve lüks tüketime yönelebilir, keyif aldığımız konulara vakit ayırabiliriz. Sosyal etkinlikler ve arkadaş ortamları gündemde olacaktır. Gururlu yaklaşımlar sergileyebilir, zaman zaman yönetken bir tavır içerisine girebiliriz. Ben yerine biz diyebilmemiz önem kazanacaktır. Öğle saatlerinde düşündüğümüz eylemleri gerçekleştirebilir, duygularımız doğrultusunda harekete geçebiliriz. Fiziksel gücümüzün yüksek olacağı bu saatlerde önemli girişimlerimizi gerçekleştirebiliriz.

Astro Sağlık: Kalbimiz ve  sırt bölgemiz hassas olacaktır. Kronik rahatsızlığı olan kişilerin gerekli önlemleri almaları önem kazanacaktır.

Astro Moda: Şık ve gösterişli kombinler seçebilir, aksesuarlara fazlasıyla yer verebiliriz. Sarı, turuncu, kırmızı gibi sıcak renkler tercih edebiliriz. Saçlarımıza yaptıracağımız bakımlar bugün çok olumlu sonuçlar verecektir.



Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Keyif aldığınız etkinliklere katılabilir, sevgilinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz. İnançlarınız doğrultusunda harekete geçebilir, güç ve efor gerektiren işlerinizi verimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Boğa
Ailenizle ilgili konular ve geçmişten gelen alışkanlıklarınız gündeme gelebilir. Evinizde vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Günün ikinci yarısı güç ve efor gerektiren işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.
İkizler
İletişim trafiğinizin yoğun olacağı bugün, önemli görüşmelerinizi gerçekleştirebilir, düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz ve keyifli organizasyonlar gündemde olacaktır. İkili ilişkilerinizle ilgili düşündüğünüz girişimleri başlatabilirsiniz.
Yengeç
Sahip olduğunuz maddi manevi değerleri korumak isteyebilir, güvende hissetmeye önem verebilirsiniz. Günlük hayatınızda güç ve efor gerektiren işlerinizle ilgilenebilir, düşündüklerinizi harekete geçirebilirsiniz. Sosyal etkinlikler gündemde olacaktır.
Aslan
Işığınızla ve yeteneklerinizle dikkat çekeceğiniz bugün, çevrenizden ilgi görebilirsiniz. Bencil yaklaşımlardan ve aşırı gururdan uzak durmanız önem kazanacaktır. Aşk hayatınızla ilgili düşündüğünüz girişimleri başlatabilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz.
Başak
Kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyeceğiniz bugün, geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Rüyalarınız önemli mesajlar verebilir. Evinizde yapmayı düşündüğünüz işlerinizle ilgilenebilir, eksik bıraktığınız konuları tamamlayabilirsiniz.
Terazi
Sosyal etkinlikler ve arkadaş ortamlarınız gündemde olacaktır. Geleceğe yönelik hayallerinizi düşünebilir, yeni ve farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı düşüncelerinizi harekete geçirebilir, önemli girişimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Akrep
Geleceğe yönelik hedefleriniz ve kariyer hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Çevrenizden güçlü destekler alabileceğiniz bugün, sahip olduğunuz değerleri korumaya yönelik hareket edebilirsiniz. Keyifli organizasyonlar gündemde olacaktır.
Yay
Kişisel gelişiminizle ilgili konular ön planda olacaktır. Günün ikinci yarısı güç ve efor gerektiren işlerinizi harekete geçirebilir, yüksek enerjinizi verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Hayata olan bakış açınızı olumlu anlamda etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.
Oğlak
İlişkilerinizden maddi manevi destekler bulabileceğiniz bugün, paylaşımlar ön planda olacaktır. Hayatın bilinmeyenlerini merak edebilir, arkadaş ortamlarınızla bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Dinlenmeye zaman ayırmalısınız.
Kova
İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bugün, ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Önemli görüşmeler gündeme gelebilir. Düşündüğünüz eylemleri harekete geçirebilir, arkadaş ortamlarınızla keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.
Balık
Çalışma hayatınızda tempolu bir gün geçirebilir, eksik bıraktığınız işlerinizi pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Sosyal etkinlikler ve keyifli organizasyonlar gündeme gelebilir. Geleceğe yönelik hedeflerinizle ilgili harekete geçebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder