20 Eylül 2014 Cumartesi

21 Eylül 2014 Pazar ~ Günlük Burç Yorumları



Hayatın keyif veren yönlerine ve sosyal organizasyonlara daha fazla vakit ayıracağımız bugün,  lider bir ruh hali içerisinde olabiliriz. Duygularımızı kendimize güven duyarak ortaya koyabilir, yaptığımız şeyin en iyisini yapmak isteyebiliriz. Gün boyunca ikili ilişkilerimizle ilgili önemli konuları gündeme getirebilir, kalıcılık istediğimiz konulardan verimli sonuçlar alabiliriz. Geleceği düşünerek sorumluluk bilinciyle hareket edebiliriz, değerlendirmeliyiz. Önemli ve yeni girişimlerimiz için akşam saatlerini tercih etmemiz uygun olacaktır.

Astro Sağlık: Sırtımız ve omurgamız hassas olabilir. Kalp çarpıntılarına açık olabiliriz. Doğada kısa yürüyüşler gerçekleştirebilir, fiziksel ve ruhsal durumumuzu rahatlatacak etkinliklere zaman ayırabiliriz.

Astro Moda: Spor ve şık kombinlere yer verebilir, kaliteli giyinmeye ve hoş görünmeye özen gösterebiliriz. Aksesuar olarak şapkalara ve büyük gözlüklere yer verebiliriz. Saçlarımıza ekstra özen göstereceğiz.




Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Önemli konuşmalarınızı günün ilk saatlerinde gerçekleştirebilirsiniz. Keyif aldığınız konular ve aşk hayatınız ön planda olacaktır. Düşündüğünüz önemli konuşmaları gerçekleştirebilir, ilişkinizle ilgili geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz.
Boğa
Evinizde vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Ailenizle ilgili konular gündemde olacaktır. İlişkilerinizde önemli konuları gündeme getirebilir, geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Gün boyunca yapacağınız görüşmeler kalıcı sonuçlar verebilir.
İkizler
İlişkilerinizle ilgili önemli konuları gündeme getirebilir, düşünce ve fikirlerinizle etki yaratabilirsiniz. Geleceğe yönelik önemli konuları konuşmak açısından bugünü değerlendirebilirsiniz. Yakın çevre ilişkileriniz ve iletişim ön planda olacaktır.
Yengeç
Aşk hayatınızı ilgilendiren önemli konuları gündeme getirebilir, düşündüğünüz konuşmaları gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde başlatacağınız girişimler kalıcı sonuçlar verecektir. Sahip olduğunuz değerlere duygusal yaklaşabilirsiniz.
Aslan
İlişkilerinizle ilgili geleceğe yönelik kararlarınızı ve yapmak istediğiniz değişimleri gündeme getirebilir, kalıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Çevrenizden güzel destekler bulabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni girişimlerinizi akşam saatlerinde gerçekleştirebilirsiniz.
Başak
İhtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyeceğiniz bugün, düşündüğünüz önemli konuşmaları gerçekleştirebilir, ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlara kalıcı çözümler üretebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
Terazi
Arkadaş ortamlarınızla keyifli organizasyonlar gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkilerinizde ciddi konuları konuşabilir,  önemli kararlar alabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerleri korumak isteyebilir, geleceği düşünerek hareket edebilirsiniz.
Akrep
İlişkilerinizle ilgili ciddi konuları gündeme getirebilir, geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Bugün yapacağınız konuşmalar kalıcı sonuçlara ulaşabilecektir. Yeni girişimlerinizi akşam saatlerinde gerçekleştirmeniz, hızlı gelişmelere yardım edecektir.
Yay
Hayata olan bakış açınızı olumlu anlamda etkileyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik önemli kararlarınızı açıklayabilir, ilişkilerinizde ciddi konuları gündeme getirebilirsiniz. Başarmak istediğiniz hedefler ön plana çıkmaya başlıyor.
Oğlak
İkili ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri kalıcı sonuçlara ulaştırabileceğiniz bir gündesiniz. Paylaşımlara önem verebilir, geleceği düşünerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Belirsiz olduğunuz konulara netlik kazandırabilirsiniz.
Kova
İkili ilişkilerinizi ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Düşündüğünüz önemli konuşmaları gerçekleştirebilir, ciddiyet gerektiren konulara kalıcı çözümler üretebilirsiniz. İlişkilerinizden güzel destekler bulabilirsiniz.
Balık
Günlük hayatınızda eksik bıraktığınız işlerinizi tamamlayabilir, rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizle ilgili önemli konuları gündeme getirebilir, düşüncelerinizi ifade edebilir, kalıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder