10 Eylül 2014 Çarşamba

11 Eylül 2014 - Günlük Burç Yorumları


Girişimci ruhumuzun ve cesaretimizin yüksek olduğu bugün, düşündüğümüz konularla ilgili harekete geçebiliriz. Belirsiz olduğumuz durumlarla ilgili netlik kazanabilir, daha önce göremediğimiz ayrıntıları fark edebiliriz. Kalıcı ve somut sonuçlara ulaşmak istediğimiz önemli konularla ilgili harekete geçebilir, güçlü kişilerden güzel destekler alabiliriz, değerlendirmeliyiz. Olaylara gerçekçi bir şekilde yaklaşabilir, sistemli ve planlı hareket edebiliriz. Geleceğe yönelik hedeflerimiz ön planda olacaktır.

Astro Sağlık: Baş ağrılarına ve migren ataklarına açık olabileceğimiz bugün, yeterli miktarda su tüketimine önem vermeliyiz.

Astro Moda: Rahat, spor ve şık kombinler tercih edebilir, kırmızı tonlarına ağırlık verebiliriz. Yeni trendleri tercih etmek isteyebiliriz.






Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Işığınızın ve enerjinizin yüksek olduğu bugün, düşündüğünüz girişimleri başlatabilir, hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Ciddiyet gerektiren konulara öncelik verebilirsiniz. Otorite figürlerinden güzel destekler alabileceğiniz bugünü iyi değerlendirmelisiniz.
Boğa
Yakın zamanda yaşadığınız deneyimleri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ciddi konuları gündeme getirebilir, geleceğe yönelik düşüncelerinizi paylaşabilir, kalıcı ve kesin çözümlere ulaşabilirsiniz.
İkizler
Arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olabilir. Öncü ve başlatıcı girişimlerde bulunabilir, düşüncelerinizi eyleme geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili önemli konuları gündeme getirebilir, otorite figürlerinden güzel destekler alabilirsiniz. Aile ilişkileriniz gündemde olacaktır.
Yengeç
Geleceğe yönelik hedefleriniz ve iş hayatınızla ilgili konular öncelik kazanacaktır. Düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade edebileceğiniz bugün, önemli konuları gündeme getirebilir, önemli kişilerden destek alabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki belirsizlikleri netleştirebilirsiniz.
Aslan
Cesaretinizin ve girişim ruhunuzun yüksek olduğu bugün, düşüncelerinizi harekete geçirebilir, inançlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Kalıcı sonuçlara ulaşmasını istediğiniz  konuları gündeme getirebilir, güçlü destekler alabilirsiniz.
Başak
Ödemeleriniz ve eski hesaplarınız gündeme gelebilir. Düşündüğünüz önemli girişimleri başlatabilir, kalıcı sonuçlara ulaşmasını istediğiniz konulara öncelik verebilirsiniz. Düşüncelerinizi ve gücünüzü rahatça ortaya koyabilir, güçlü destekler sağlayabilirsiniz.
Terazi
İkili ilişkileriniz ve önemli görüşmeleriniz ön planda olacaktır. Kalıcılık istediğiniz konulara öncelik verebilir, hedefleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Özellikle kazançlarınızı artırmaya yönelik girişimlerinizde güzel destekler alabilirsiniz.
Akrep
Günlük hayatınızdaki rutin işlerinizle ilgilenebilir, eksik konuları tamamlayabilirsiniz. Kalıcı çözümlere ulaşmak istediğiniz konuları gündeme getirebilir, güçlü kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızda yaşadığınız sorunları çözümleyebilirsiniz.
Yay
Aşk ve eğlence hayatınızda keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizle ilgili harekete geçebilir, düşündüğünüz önemli görüşmeleri gerçekleştirerek kalıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyeceksiniz.
Oğlak
Farklı bakış açıları geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kalıcılık istediğiniz konulara öncelik verebilirsiniz. Otorite figürlerinden güzel destekler alabileceğiniz bugün, öncelikleriniz doğrultusunda harekete geçebilir, önemli görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Kova
İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bugün, düşünceleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Önemli kişilerden güzel destekler alabilir, özellikle kariyer hayatınızla ilgili konuları sorumluluk bilinciyle ele alabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedefleriniz ön planda olacaktır.
Balık

Sahip olduğunuz değerleri korumak adına cesur yaklaşımlar sergileyebileceğiniz bir gündesiniz. Önemli ve ciddi konuları gündeme getirebilir, güzel destekler alabilirsiniz, değerlendirmelisiniz. Belirsiz olduğunuz durumlarla ilgili netlik kazanabileceksiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder