12 Eylül 2014 Cuma

13 Eylül 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları






Düşüncelerimizi sert bir dille ifade etmeye açık olabileceğimiz bugün, tutamayacağımız sözler vermeye müsait olabiliriz. Odaklanmakta zorluk çekebilir, genel kabul görmüş şeyleri kabul etmeyebiliriz. Gün boyunca rahatımıza özen göstereceğiz. Sabah saatlerinde işlerimizde gecikmelerle ve bazı sorunlarla karşılaşabiliriz. Duygusal açıdan gergin hissedebilir, güven ihtiyacıyla ilgili sorunlar yaşayabiliriz. Öğleden sonraki saatlerden itibaren kendimizi çok daha iyi hissedebilir, girişimde bulunduğumuz konularda akıcı gelişmelerle karşılaşabiliriz. Kadın-erkek ilişkilerinde uyumlu etkiler devrede olacaktır.

Astro Sağlık: Boğaz bölgemiz ve ses tellerimiz hassas olacaktır. Metabolizmamız yavaş çalışabilir.

Astro Moda: Bol ve salaş parçalar seçebilir, atkılara ve flarlara yer verebilir, kendi tarzımızı aksesuarlarımızla ortaya çıkarabiliriz. Pastel tonlara öncelik verebiliriz. Kişisel bakımımızla ilgilenebilir, güzel kokmaya özen gösterebiliriz.



Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
İlişkilerinizde tutamayacağınız sözler vermemeye ve sert söylemlerden uzak durmaya özen göstermelisiniz. Odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde maddi konularla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde olumlu enerjiler devrede olacaktır.
Boğa
Kişisel ihtiyaçlarınıza öncelik vereceğiniz bugün, ilişkilerinizle ilgili sorumluluklarınız ve geçmişte yaşanan konular gündeme gelebilir. Günlük hayatınızda önemli kararlar almamanız önem kazanacaktır. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde olumlu etkiler devrede olacaktır.
İkizler
Aşk ve özel hayatınızda önemli sözler almamanız önem kazanacaktır. Farklı düşüncelerle harekete geçebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde günlük hayatınızdaki işlerinizde bazı gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmişle ilgili tesadüfler gündeme gelebilir.
Yengeç
Ev ve iş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Sert söylemlere açık olabiliriz. Odaklanmakta zorluk çekebilir, dağınık düşüncelere dalabilirsiniz. Günün ilk saatleri aşk hayatınızla ilgili karamsar düşüncelere açık olabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren daha iyi hissedeceksiniz.
Aslan
Düşüncelerinizi sert bir dille ifade etmeye açık olabileceğiniz bugün, odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Farklı fikirler fazlasıyla ilginizi çekebilir. Günün ilk saatlerinde ev ve iş hayatınızla ilgili konularda bir takım sorunlar gündeme gelebilir. Akşam saatleri daha keyifli hissedebilirsiniz.
Başak
Günün ilk saatlerinde iletişim ve yazışmalarda gecikmelerle ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraki saatlerden itibaren gündeme getirebilirsiniz. Sık fikir değiştirebilir, belli bir konuya odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Önemli kararlar almamanız önem kazanacaktır.
Terazi
İlişkilerinizde sert ifadelere açık olabileceğiniz bugün, tutamayacağınız sözler vermemeye ve almamaya özen göstermelisiniz. Günün ilk saatleri maddi konularla ilgili işlerinizde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru olumlu etkiler devrede olacaktır.
Akrep
Günün ilk saatleri ilişkilerinizde sorumluluklar gündeme gelebilir, işlerinizde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleriyle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Günlük olaylar karşısında farklı fikirler üretebilir, genel kabul görmüş kuralların dışına çıkmak isteyebilirsiniz.
Yay
Günün ilk saatleri günlük hayatınızdaki işlerinizde bazı gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraki saatlerden itibaren gerçekleştirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ve arkadaş ortamlarınızda sert ifadelere, tutulamayacak sözler vermeye ve almaya açık olabiliriz.
Oğlak
Aşk hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Sabah saatlerinde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Günün ikinci yarısından itibaren daha uyumlu etkiler devrede olacaktır. Önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. İletişimde sert ifadelere açık olabilirsiniz.
Kova
Günün ilk saatlerinde ev ve iş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. Bazı gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Gün boyunca olaylara çok farklı açılardan bakabilirsiniz. Önemli kararlar almamanız ve sert söylemlerinizi kontrol etmeniz önem kazanacaktır.
Balık
Günün ilk saatlerinde görüşmelerinizde ve konuşmalarınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı gözünüzde büyütebilirsiniz. Akşam saatlerinde önemli kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. Gün boyunca gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder