5 Eylül 2014 Cuma

6 Eylül 2014 - Günlük Burç Yorumları ve Gökyüzü Etkileşimleri

6 Eylül 2014 – Cumartesi
Zihinsel konuların ve iletişimin ön planda olacağı bir gündeyiz. Yeni fikirlere önem verebilir, alternatif konulara yönelebiliriz. Özgür duygularımızın yüksek olduğu bugün, bağımsız hareket edebilir, orijinal yaklaşımlar sergileyebiliriz. Gün boyunca önemli konuşmalardan ve anlaşmalardan verimli sonuçlar alabileceğiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek keyifli sohbetler gerçekleştirebilir, sosyal etkinlikler düzenleyebiliriz. Özellikle akşam saatlerinde keyfimize ve konforumuza aşırı düşkünlük gösterebilir, abartılara ve aşırılıklara açık olabiliriz, dikkat…

Astro Sağlık:  Dolaşım sistemimiz hassas olabilir,  baldırlarımıza ve topuklarımıza dikkat etmeliyiz. İştahımızın fazlasıyla açık olacağı akşam saatlerinde yediklerimize dikkat etmeliyiz.

Astro Moda: Asimetrik kesimlere ve marjinal parçalara yer verebilir, kendi farkımızı ortaya çıkarmak isteyebilir, mavi tonlarını tercih edebiliriz.



Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Kalabalık gruplar, sosyal etkinlikler ve arkadaşlık ilişkileriniz ön planda olacaktır. İlişkilerinizde önemli konuları konuşabilir, karşılıklı olarak ortak bir anlaşmaya varabilirsiniz. Eğlence hayatınızda aşırılıklara açık olabileceğiniz bugün, yarını düşünerek hareket etmelisiniz.
Boğa
Geleceğe yönelik hedefleriniz ve iş hayatınızla ilgili konular öncelik kazanabilir. Önemli kararlarınızı açıklayabilir, önemli görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde abartılardan ve aşırılıklardan uzak durmanız önem kazanacaktır.
İkizler
Yeni bilgiler öğrenmekten ve alternatif konularla ilgilenmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Hayata olan bakış açınızı geliştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün boyunca arkadaş ortamları ve sosyal etkinlikler gündemde olacaktır.
Yengeç
Başkalarıyla olan paylaşımlarınız, maddi gelirleriniz ve ödemeler gündemde olacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizin aktif olacağı bugün, içinde bulunduğunuz durumlarla ilgili yeni fikirler geliştirebilir, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
Aslan
İkili ilişkileriniz ve önemli görüşmeleriniz gündemde olacaktır. Önemli konuşmalarınızdan verim alabileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde olayları abartmaya açık olabileceğiniz için bilinçli hareket etmeniz önem kazanacaktır.
Başak
Sağlınızla ilgili konulara özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. Rutin işlerinizi tamamlayabilir, günlük hayatınızdaki işlerinize öncelik verebilirsiniz. Sosyal etkinlikler gündemde olacaktır. Olayları fazla abartmamaya özen göstermelisiniz.
Terazi
Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Hobilerinize vakit ayırabilir, sevdiğiniz etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz. İletişim becerilerinizi etkileyici bir şekilde ortaya koyabilir, keyifli ve hoş sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.
Akrep
Evinizle ve ailenizle ilgili konular gündemde olacaktır. Geçmişle ilgili konular ve alışkanlıklarınız gündeme gelebilir. Yeni fikirler ve çözümler üretebileceksiniz. Sosyal aktiviteler gerçekleştirebilir, sevdiklerinizle keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.
Yay
Zihinsel faaliyetlerinizin oldukça aktif olacağı bugün, önemli görüşmelerinizi gerçekleştirebilir, kendinizi etkin bir şekilde ifade edebilirsiniz. İletişim trafiğiniz yoğun olacaktır. Yakın çevre ilişkileriniz gündeme gelebilir, etkinliklere katılabilirsiniz.
Oğlak
Maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler gündemde olacaktır. Kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz bugün, alternatif konulara yönelebilir, yeni fikirlere önem verebilirsiniz. Akşam saatlerinde abartılara ve aşırılıklara açık olabiliriz.
Kova
Kişisel ihtiyaçlarınıza öncelik verebilir, duygularınızı görünür bir şekilde yaşamak isteyebilirsiniz. Zihinsel becerilerinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilir, sosyal etkinliklerde yer alabilirsiniz. Akşam saatlerinde abartılardan uzak durmanız önem kazanacaktır.
Balık
Kendi içinize dönebilir, son zamanlarda yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Geleceği düşünerek hareket edebilir, yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz ve abartılardan uzak durmanız akşam saatlerinde önem kazanacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder