11 Eylül 2014 Perşembe

12 Eylül 2014 - Günlük Burç Yorumları




Güvence ihtiyacımızın yoğun olduğu bugün, sahip olduğumuz değerleri korumak isteyeceğiz. Keyif aldığımız konulara vakit ayırabilir, rahatımıza düşkünlük gösterebiliriz. Kaliteli tüketime ve konfora önem vereceğiz.  Sorumluluklarımızı yerine getirirken temkinli ve ağır hareket edebiliriz. İlişkilerimizde duygularımızı rahat ifade edebileceğimiz ve hoş vakit geçirebileceğimiz bir gündeyiz. Duygusal ve manevi paylaşımlara önem verebiliriz. Akşam saatlerinde isteklerimizi etkili bir şekilde ortaya koyabilir, aradığımız güçlü destekleri kolaylıkla bulabiliriz.

Astro Sağlık: Boğazımız hassas olacaktır. Ses kısılmaları, bademcik ağrıları gündeme gelebilir. İştahımızın fazlasıyla açık olabileceği bugün sağlıklı beslenmeye özen göstermeliyiz.

Astro Moda: Rahat hareket etmeye özen gösterebilir, kaliteli ve şık kesimlere öncelik verebiliriz. Gösterişli aksesuarlar tercih edebilir, güzel kokulara ayrıca önem verebiliriz.




Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Sahip olduğunuz değerleri korumak isteyeceğiniz bugün, maddi kazançlarınız ve ödemeler gündemde olacaktır. Yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde güzel jestler ve paylaşımlar gündeme gelebilir.
Boğa
Kişisel ihtiyaçlarınıza öncelik vereceğiniz bugün, kendinizi oldukça enerjik ve güçlü hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde keyifli gelişmeler yaşayabilir, özellikle akşam saatlerinde önemli kişilerden güzel destekler alabilirsiniz.
İkizler
Kendi iç dünyanıza dönebilir, yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bir gündesiniz. Rüyalarınız önemli mesajlar verebilir. İlişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Yengeç
Gün boyunca sosyal etkinlikler, arkadaşlık ilişkileriniz ve geleceğe yönelik hayalleriniz ön planda olacaktır.  Yaratıcılığınızın ve duygusal gücünüzün yüksek olduğu bugün, ilişkilerinizde keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Aslan
İş ve kariyer hayatınızla ilgili konular, geleceğe yönelik hedefleriniz gündemde olacaktır. Keyfinize fazlasıyla düşkün olabilir, konforunuza önem verebilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde güzel ve hoş zamanlar geçirebilirsiniz.
Başak
İnançlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyeceğiniz bugün, kişisel gelişiminizle ilgili konular öncelik kazanacaktır. İlişkilerinizde ve arkadaş ortamlarınızda manevi paylaşımların ön planda olacağı bir gündesiniz.
Terazi
Başkalarından gelen gelirleriniz ve ödemeler gündemde olacaktır. Gizemli ve derin konulara ilgi duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, evinizde keyifli organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.
Akrep
İkili ilişkileriniz ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınız ön planda olacaktır. Sahip olduğunuz değerleri korumak isteyebilir, duygusal paylaşımlara öncelik verebilirsiniz. Özel ve sosyal hayatınızda akıcı gelişmeler gündemde olacaktır.
Yay
Günlük hayatınızda hareketli bir gün geçirebilir, işinizle ilgili sorumluluklarınıza öncelik verebilirsiniz. İlişkilerinizde manevi ve duygusal paylaşımlar gündemde olacaktır. Sağlığınızla ilgili konulara özenle yaklaşabilirsiniz.
Oğlak
Sorumluluklarınızı yerine getirirken ağır ve temkinli hareket edebilirsiniz. Gün boyunca ilişkilerinizde yardımlaşmalar ve iyimser duygular ön planda olacaktır. Keyif aldığınız etkinliklere vakit ayırabilir, önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.
Kova
Ailenizin istekleri ve ihtiyaçları gündeme gelebilir. Evinizde vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bugün, günlük hayatınızda yeteneklerinizi etkin bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.
Balık
Kardeşinizle ilgili konular ve yakın çevre ilişkileriniz gündemde olacaktır. Düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade edebileceğiniz bugün, iletişim ve haberleşme yoğun olacaktır. İlişkilerinizde keyifli gelişmelere hazır olun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder