1 Eylül 2014 Pazartesi

1 Eylül 2014 - Günlük Burç Yorumları

1 Eylül 2014 – Pazatesi

Duygusal derinliğimizin yoğun olacağı bugün, tutkulu ve kıskanç yaklaşımlar sergileyebilir, değerlerimizi korumak isteyebiliriz. Aşk hayatımızda fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarımızı sorgulayabilir, durumlardan şikayetlenebiliriz. Olayları büyütmememiz, duygusal çıkışlarımızı kontrollü gerçekleştirmemiz önem kazanacaktır. Öğleden sonraki saatlerde iletişim ve haberleşme ön plana çıkmaya başlıyor. Önemli görüşme ve konuşmalarımızı gerçekleştirebilir, kendimizi etkin bir şekilde ifade edebiliriz. Akşam saatlerinden itibaren daha neşeli ve keyifli hissedeceğiz.

Astro Sağlık: Üreme organlarımızla ilgili rahatsızlıklar ve baş ağrıları gündeme gelebilir.

Astro Moda: Gizemli ve şık kombinler tercih edebilir, şifon kumaşlara ve transparan parçalara yer verebiliriz. Farklı aksesuarlar ve doğal taşlar kullanmak isteyebiliriz.

Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;

Koç
Günün ilk saatlerinde korkularınız yüksek olabilir. İlişkilerinizde tutkulu ve hassas tepkiler gösterebilirsiniz. Fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınız zihninizi meşgul edebilir. Öğleden sonraki saatlerde iş hayatınızda önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz.
Boğa
İlişkilerinizle ilgili düşünceleriniz ön planda yer alacaktır. Olaylara aşırı duygusal tepkiler gösterebilir, sahiplenici ve kıskanç yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Günün ikinci yarısı önemli konuşmalarınızı gerçekleştirebilir, kendinizi güzelce ifade edebilirsiniz.
İkizler
İş hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluklarınız ön planda yer alacaktır. Hırslarınızı abartmamanız ve ilişkilerinizde net olmanız önem kazanacaktır. Günün ikinci yarısı önemli konuları konuşmak, anlaşmak ve yazışmak için etkili bir zaman dilimi.
Yengeç
Aşk hayatınızda aşırı tutkulu davranışlar sergileyebilir, hırslarınızı ve duygusal çıkışlarınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Günün ikinci yarısı kendinizi daha rahat ifade edebilir, akşam saatlerinde daha neşeli hissedebilirsiniz.
Aslan
Ailenizle, evinizle ilgili konular ve geçmişten gelen alışkanlıklarınız ön planda yer alacaktır. Fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Günün ikinci yarısı kendinizi daha rahat ifade edebilir, sorunlarınıza pratik çözümler üretebilirsiniz.
Başak
Zihinsel faaliyetlerinizin ve sezgilerinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sahip olduklarınızı ve kendi kişisel ihtiyaçlarınızı kıyaslayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde düşüncelerinizi ifade ederek güçlü bir etki yaratabilirsiniz, değerlendirmelisiniz.
Terazi
Maddi kazançlarınız ve ödemeler gündemde olacaktır. Değerlerinizi korumak adına tutkulu yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Güvende hissetmek isteyeceksiniz. Günün ikinci yarısı isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı gündeme getirebilirsiniz.
Akrep
Derin ve yoğun duygular hissedeceğiniz bugün, olaylara hassas yaklaşabilir, ani çıkışlar gösterebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi etkin bir şekilde ifade edebilir, çevrenizden güçlü destekler bulabilirsiniz.
Yay
Korku ve kaygılarınızın yüksek olacağı bugün, hayata ve kişilere şüpheyle yaklaşabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde önemli konuşmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren kendinizi daha enerjik ve neşeli hissedeceksiniz.
Oğlak
Gün boyunca toplantılar ve kalabalık ortamlar gündemde olacaktır. Önemli girişimlerinizi ve görüşmelerinizi, günün ikinci yarısı gerçekleştirmeniz uygun olacaktır. Geleceğe yönelik hayallerinizi ön planda tutarak hareket edebilirsiniz.
Kova
Geleceğe yönelik hedefleriniz ve iş hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır.  Hedefe yönelik hareket edebilir, hırslı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde önemli görüşmelerinizi gerçekleştirebilir, güzel destekler bulabilirsiniz.
Balık
İnançlarınız doğrultusunda hareket edebilir, olaylara sabit bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ilişkilerinizle ilgili önemli görüşmeleri ve konuşmaları gündeme getirebilirsiniz. Hissettiklerinizi ifade etmekten çekinmeyin.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder