14 Eylül 2014 Pazar

15 Eylül 2014 Pazartesi - Günlük Burç Yorumları



İletişim ve haberleşmenin ön planda olacağı bugün, yüksek enerjimiz nedeniyle sakarlıklara açık olabiliriz. Sabah saatlerinde duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarımızı sorgulayabilir, ilişkilerimize mesafeli yaklaşabiliriz. Yanlış düşünceler üretebilmeye açık olacağımız bu saatlerde, farkındalıklarımızda yüksek olacaktır. İnançlarımız doğrultusunda harekete geçebiliriz. Akşam saatlerine doğru kendimizi çok daha rahat bir şekilde ifade edebilir, iletişime ve bilgiye yönelik paylaşımlara fazlasıyla yer verebiliriz.

Astro Sağlık: Kollarımızda ve bacaklarımızda oluşabilecek rahatsızlıklara ve duruş bozukluğuna dikkat etmeliyiz.

Astro Moda: Rahat hareket edebileceğimiz ve terletmeyen pamuklu kumaşlar tercih edebiliriz. Her tarza uyum sağlayabilir, farklı parçaları kombinleyebiliriz. Aksesuar olarak ilginç yüzükler tercih edebiliriz.




Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Günün ilk yarısı günlük hayatınızdaki ilişkilerinizde zorluk yaşayabilirsiniz. İletişim trafiğiniz ve haberleşme gündemde olacaktır. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde önemli konuları konuşabilirsiniz.
Boğa
Günün ilk saatlerinde aşk hayatınızla ilgili bazı tereddütleriniz olabilir. Maddi kazançlarınız ve ödemeler gündemde olacaktır. Kendinizi güvende hissetmek ve değerlerinizi korumak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim ön plana çıkıyor.
İkizler
Kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınızın ön planda olacağı bugün, çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Sabah saatlerinde aile ilişkilerinizde bazı zorluklar gündeme gelebilir. Önemli konuşmalarınızı akşam saatlerinde etkili bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Yengeç
Kendi içinize dönebilir, yaşadıklarınızı düşünebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde iletişimle ilgili zorluklar ve ilişkilerle ilgili kaygılar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde aile ilişkileriniz ve önemli görüşmeleriniz gündemde olacaktır.
Aslan
Gün boyunca arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler gündemde olacaktır. İletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Uzun süredir düşündüğünüz görüşmeleri ve konuşmaları günün akşam saatlerinde gerçekleştirebilir, çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz.
Başak
Günün ilk saatlerinde ilişkilerinizde duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızla ilgili konular, geleceğe yönelik hedefleriniz ön planda olacaktır. Akşam saatlerinde sosyal etkinliklere ve keyifli sohbetlere katılabilirsiniz.
Terazi
Kişisel gelişiminizle ilgili konular ve hayat felsefeniz ön planda olacaktır. Günün ilk yarısı ilişkilerinizle ilgili ihtiyaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Akşam saatlerinde vizyonunuzu ve fikirlerinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilir, keyifli sohbetlere katılabilirsiniz.
Akrep
İlişkilerinizde maddi ve manevi destekler bulabileceğiniz bir gündesiniz. Ödemeler ve tahsilatlar gündeme gelebilir. Geçmişle ilgili konuları ve kapattığınız defterleri düşünebilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni haberler alabilirsiniz.
Yay
İkili ilişkileriniz ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınız ön planda olacaktır. Günün ilk yarısı ilişkilerinizle ilgili ihtiyaçlarınızda bazı zorluklar gündeme gelebilir. Yeni bakış açıları kazanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyifli sohbetler ön planda olacaktır.
Oğlak
Çalışma hayatınızla ilgili konular ve günlük rutin işleriniz öncelik kazanacaktır. Günün ilk saatlerinde çalışma hayatınızdaki ilişkilerinizi ve ihtiyaçlarınızı düşünebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru önemli konuşmalarınızı gündeme alabilirsiniz.
Kova
Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Sabah saatlerinde duygusal ihtiyaçlarınızla sorunlar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde önemli konuşmalarınızı gerçekleştirebilir, aradığınız şanslı fırsatları bulabilirsiniz.
Balık
Günün ilk yarısı yanılsamalara açık olabileceğiniz için önemli kararlar almamanız önem kazanacaktır. Ev ve aile hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ve kapattığınız defterlerle ilgili haberler gündeme gelebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder