13 Eylül 2014 Cumartesi

14 Eylül 2014 Pazar - Günlük Burç Yorumları





Günün ilk saatlerinde duygusal gerginliklere ve sözlü çekişmelere açık olabiliriz. İlişkilerimizde yapmak istediğimiz yenilikleri gündeme getirebilir, gücümüzü ortaya koyabilir, yeni kararlar alarak geleceğe emin adımlarla yürümek isteyebiliriz. Sahip olduklarımızı korumak isteyeceğiz. İletişim, fikir alışverişleri ve haberleşme ön planda olacaktır. Günün ilerleyen saatlerine doğru harcamalarımıza dikkat etmemiz önem kazanacaktır. Gerçeklerden uzaklaşmaya ve olayları görmek istediğimiz gibi algılamaya açık olabiliriz. 

Astro Sağlık: Sakarlık sonucu oluşabilecek kol ve bacak yaralanmalarına dikkat etmeliyiz. Omurgamız ve sinir sistemimiz hassas olabilir.

Astro Moda: Blue Jean parçaları beyazlara ve sarılarla kullanabiliriz. Rahat hareket edebileceğimiz kıyafetler tercih edeceğiz. Yüzükler ve bileklikler favorilerimiz arasında yer alabilir.



Yükselen Burcunuza Göre Günlük Burç Yorumları;
Koç
Zihinsel faaliyetlerinizin ve iletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir gündesiniz. Kendinizi farkınızı ortaya koymak isteyebilir, ilişkilerinizle ilgili düşündüğünüz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz. Kazalara, sakarlıklara ekstra dikkat etmelisiniz. Yanılsamalara açık olabilirsiniz.
Boğa
Maddi kazançlarınız ve ödemeler gündemde olacaktır. Güvende hissetmeye önem vereceğiniz bir gündesiniz. Günün ikinci yarısı gerçeklerden uzaklaşmaya açık olabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili önemli konuları gündeme getirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz.
İkizler
Yeteneklerinizi ortaya koyarak çevrenizden güzel destekler bulabileceğiniz bir gündesiniz. Günün ilk saatlerinde fikirsel çatışmalardan uzak durmanız önem kazanacaktır. Gerçeklerden uzaklaşmaya açık olabilirsiniz, sakarlıklara dikkat etmeniz önem kazanacaktır.
Yengeç
Kendi içinizde dönmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili yapmak istediğiniz değişimleri gündeme getirebilirsiniz. Günün ilk  saatlerinde kazalara ve sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Sinir sisteminiz hassas olabilir. Bedeninize yarar sağlayan rahatlatıcı aktivitelere yönelmelisiniz.
Aslan
Arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve keyifli sohbetler ön planda olacaktır. Sosyal etkinliklere katılabilir, geleceğe yönelik hayallerinizi gözlemleyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili önemli kararları gündeme getirebilir, düşündüğünüz değişimleri gerçekleştirebilirsiniz.
Başak
Geleceğe yönelik hedefleriniz ve kariyer hayatınızla ilgili konular öncelik kazanacaktır. Güçlü kişilerden destek alabilir, fikirlerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz. Günün ikinci yarısı ilişkilerinizde gerçeklerden uzaklaşmaya açık olabilirsiniz.
Terazi
Kişisel gelişiminizle ilgili konulara öncelik verebilir, yeni bilgiler öğrenerek kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde önemli değişimleri gündeme getirebilirsiniz. Sakarlıklara ve kazalara ekstra dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.
Akrep
İlişkilerinizden maddi manevi paylaşımlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Kazalara ve sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Günün ikinci yarısına doğru aşk hayatınızda bazı belirsizlikler ve yanılsamalar gündeme gelebilir. Önemli değişimleri gerçekleştirebilirsiniz.
Yay
İkili ilişkileriniz ve duygusal ihtiyaçlarınız gündemde olacaktır. Sakarlıklara ve kazalara ekstra dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Düşündüğünüz önemli değişimleri gündeme getirebilir, ilişkilerinizde yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz.
Oğlak
Günlük hayatınızdaki sorumluluklarınız ve yerine getirmeniz gereken görevleriniz öncelik kazanacaktır. Yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızı ilgilendiren önemli değişimleri gündeme getirebilirsiniz.
Kova
Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Sosyal etkinliklere katılabilir, keyif aldığınız konulara ve keyifli sohbetlere vakit ayırabilirsiniz. Yeni bilgiler öğrenebilir, fikir alışverişinde bulunabilir, önemli kararlar alabilirsiniz.
Balık
Evinizde zaman geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla karşılaşabilir, alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde gerçeklerden uzaklaşmaya açık olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder