22 Kasım 2018 Perşembe

İkizler Burcunda Dolunay & Burçlar (23 Kasım 2017)


23 Kasım 2018 Cuma günü sabah 08:39’da İkizler burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkizler ve Yay burcunun 00 derecesinde gerçekkeşen,  Ay ve Güneş karşıtlığına eşlik eden Jüpiter ve Mars;  Dolunay yöneticisi Merkür’ün Retro konumu, Dolunay haritasını ilginçleştiriyor.



 Zihnimizin derin kapılarını aralayarak önemli bilgileri açığa çıkaran, görüş açımızı genişleten ve iyimserleştiren bir Dolunay yaşıyoruz. Merak duygumuza sabırsız ve aceleci haller eşlik edebilir. Kendimizi ifade etme, iletişim kurma, beklediğimiz haberleri alma, belirsizlikleri bir karara bağlama isteğimiz her ne kadar kuvvetli olsa da, Dolunay yöneticisi Merkür’ün Retro olması sakinlik istiyor.

 Beklentisizce aktığımız hayat alanlarında keyiflendirici sonuçlar alabiliriz. Çok düşündüğümüz ve akışa bırakmakta zorlandığımız, kibire kapıldığımız, doğruluğundan emin olarak yargıya girdiğimiz konular ise bugünlerde bizi uykusuz bırakabilir. Daha esnek, sınırsız ve geniş düşünebilmemiz için hayat tüm olasılıkları karşımıza getirecek. Değişen durumlara ve düşüncelere açık olanlar ise bu Dolunay’ı daha keyifli hissedecek.

  Kararsızlık ve ikilem yaratan konuları çözmek için, ne istediğimizi bilmemiz,  yüreğimizin arzularına güvenerek ve inanarak yürümemiz yeterli olacak. Hareket ve aksiyon isteyen Mars enerjisi doğru kullanılmadığında öfke ve sinir krizine dönüşebilir. Sinir sistemimiz de bugünlerde her zamankinden daha hassas olacağı için spor yapmak ve hareket halinde olmak dengemizi yerine getirecektir.  

 Özel ilişkilerde bağımsızlık ve özgürleşme isteği ay boyu devam edecek. İlişki içinde olduğumuz kişilerin tercihlerine ve özel ihtiyaçlarına uyum gösterme ve isyan etme duygusu bir arada çalışabilir. İlişkiye yönelik korku ve kaygılarımızın Aralık itibariyle yeniden şifalanma sürecine gireceğini Venüs Akrep geçişiyle birlikte deneyimleyeceğiz. Koşulsuz ve karşılıksız sevgide kalan, kendiyle olan ilişkisini güçlü ve güzel tutmayı başaran kişiler her daim mutlu olacak.

Bu dolunay’da yapılabilecek en güzel şey; dostlarla keyifli ortamlar yaratmak ve sohbetler gerçekleştirmek, bilgimizi geliştiren eğitimlerden, seminerlerden yararlanmak, bol bol okumak ve yazmak, zihinsel güç ve pratiklik gerektiren konularla ilgilenmek, olumlu ve pozitif duyguları artırmak ve benzer aktiviteler olacaktır. İlişki içinde olduğumuz kişilerden ve birebir ilişkilerden güzel destekler alabiliriz. Kişisel olarak bağımlı olduğumuz ilişkilerden, alışkanlıklardan, bağımlı olduğumuz her türlü durumdan özgürleşme ve yenilenme zamanı…

Aylık ve yıllık Astroloji Danışmanlığı, Theta Healing bilinçaltı terapileri için iletişim; uranusyen@gmail.com ~ 0538 853 39 67

Keyifli, huzurlu ve yenileyici bir Dolunay geçirmemiz dileğiyle…

Miray Ertuğrul

Dolunay’ın Burcunuza Göre Etkilerini İzlerken;
Yükselen Burcunuzla Birlikte İzlemeyi Unutmayın J

Koç

Boğa

İkizler

Yengeç

Aslan

Başak

Terazi

Akrep

Yay

Oğlak

Kova

Balık




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder