25 Mart 2017 Cumartesi

Astroloji Danışmanlığı & Harita Analizi Seçenekleri ~ Astrolog Miray Ertuğrul



Yaşadığımız zorlu süreçler, çıkmaza giren yollar ve takılıp kaldığımız olaylar Astroloji haritalarımızdan görülebilmektedir. Bu deneyimi yaşayarak derinlerinizde yatan korkularınızla yüzleşebilir, farkında olmanın verdiği yüksek ışıkla şifalanabilirsiniz.

Haritanızı incelerken kullandığım teknikler; astropsikoloji, transitler, fridya, vedic dashaları, profeksiyon, İlerletilmiş haritalar, sabit yıldızların gezegen kavuşumları, arap noktaları, almutenler, dragonic ve heliocentric haritalar, ruhsal ve karma astroloji, astroterapi...

Soru Danışmanlığı
Soru danışmanlığı 40 dakikalık skype ya da telefon görüşmesinden oluşur. Yaşamınızda merak ettiğiniz önemli bir konu tüm detaylarıyla incelenir. Mevcut potansiyelinizden, şanslı ve riskli zamanlardan bahsedilir, önemli tarihler verilir. Sorunuz dışında genel Astroloji transitleriniz hakkında kısa ve öz bilgiler verilmektedir.

Soru danışmanlıkları iş ve kariyer durumu, evlilik zamanı, ilişki potansiyelleri, sağlıkla ilgili konular, meslek seçimi, iş kurmak için uygun tarihler gibi danışanın ihtiyacına göre değişmektedir.
Görüşme ses kaydına alınır ve görüşme sonrasında danışana teslim edilir.

Ücret hakkında bilgi almak miray.ertugrl@gmail.com için adresine mail atabilir, whatsup veya telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 05388533967


                                                  Genel Astroloji Danışmanlığı
Genel Astroloji danışmanlığı 1,5 saatlik yüz yüze ya da skype görüşmeden oluşur. Bu danışmanlığın amacı; kişinin kendini ve kaderini daha yakından tanımasını amaçlamaktadır. Potansiyellerini ve bu hayata gelme amacını keşfeden insanlar şüphesiz hayatı çok daha farklı yaşamaktadır. Aşk, iş ve aile potansiyeli detaylıca incelenir ve danışanım sorduğu sorular üzerinden ilerlenir.

Danışmanlığın ikinci bölümünde, kişinin hayatında yaşadığı önemli olaylar, şuan yaşamakta olduğu süreçler, yaşamının geri kalanında yaşaması muhtemel önemli olaylardan bahsedilir. Ayrıca 1 yıl içerisinde yaşayacağı önemli tarihler verilir.

Görüşmeler danışanın öncelik verdiği konulara göre, Astropsikoloji teknikleriyle ilerler. Astroloji haritaları iş hayatınız, aile ilişkileriniz, parasal konulardaki başarınız ve gücünüz, aşk hayatınız ve ilişkilerinizde yaşadığınız genel durumlar hakkında çok detaylı bilgi vermektedir.

Ücret hakkında bilgi almak miray.ertugrl@gmail.com için adresine mail atabilir, whatsup veya telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 05388533967


Çocuklar ve Aileler İçin Astroterapi,
Çocuklar İçin Yetenek ve Meslek Seçimi Danışmanlığı
Çocuklarınızın yeteneklerini Astrolojiyle  keşfederek onları doğru alanlara yönlendirebilir ve sevdikleri işte çalışmalarına destek olabilirsiniz. Çocuklar ve gençler için düzenlediğimiz astroloji danışmanlığı çocuğunuzun hayat amacını ve mesleki yeteneklerini erken yaşta öğrenmenize yardımcı olmaktır. Astroloji desteğiyle onu daha yakından tanıyarak sağlıklı iletişim kurabilir, onu etkili yönlendirmeyi keşfedebilirsiniz.

Bu danışmanlık modelinde yanlızca çocuğunuzun haritası değil, ebeveynlerin de haritası incelenerek daha geniş kapsamlı bir görüşme sağlanmaktadır. Yapılan görüşme ses kaydına alınacrak görüşme sonrasında teslim edilmektedir. 

Sadece meslek seçimi tespiti yazılı rapor şeklinde de verilebilmektedir ve herkesin yararlanabilmesi için makul bir fiyatta olacaktır. 

Ücret ve görüşmeler hakkında detaylı bilgi almak için miray.ertugrl@gmail.com için adresine mail atabilir, whatsup veya telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 05388533967


İlişki Danışmanlığı

İlişki uyum haritaları;
*Partnerimizle olan uyumumuzu,
*Karmik borçlarımızı ve kadersel bağlarımızı,
*Aramızdaki çekimi ve birbirimizi ne kadar etkilediğimizi,
*Uyumlu olduğumuz konuları ve tartıştığımız alanları,
*İlişkimizin kalıcı olup olmayacağını,
*İçinde bulunduğumuz anda ne tür zorluklardan geçtiğimizi,
 Astrolojik uyum haritalarımıza bakarak tespit etmek mümkündür. 

Sinastri danışmanlığı sırasında ayrıca kişilerin haritaları ayrı olarak anlatılır, şuan yaşamakta oldukları süreçle ilgili bilgi verilerek partnerlerin birbirlerine daha anlayışlı yaklaşmaları amaçlanır.
Bu bilgiler sayesinde ilişkilerimizde yaşadığımız sorunları daha iyi anlar, partnerimizle daha sağlıklı bir ilişki kurabilmek için izlememiz gereken yolları keşfederiz…

İlişki uyumu danışmanlığı; aşk ve evlilik ilişkileri, iş ortaklıkları, dostluk ve aile ilişkileri gibi tüm ilişkilerde kullanılabilen bir tekniktir. 

Ücret hakkında bilgi almak miray.ertugrl@gmail.com için adresine mail atabilir, whatsup veya telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 05388533967




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder