13 Mayıs 2015 Çarşamba

Mars İkizler Geçişinin Burçlara Göre Etkileri


18 Mayıs tarihinde İkizler burcuna giriş yapan Mars, 25 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda seyahat edecek... 





Burcunuza Göre Etkileri...

Koç
Kendinizi ifade ederken sert olmamaya ve fikirsel çatışmalarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Bilgilerinizi geliştirerek yeni şeyler keşfedebilirsiniz. Kararsızlıklara açık olabilir, fevri davranışlarda bulunabilirsiniz. Trafikte çok daha dikkatli olmanız gereken bir süreç başlıyor. Yakın çevre ilişkilerinizde mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir. 

Boğa
Maddi kazançlarınızı ve sahip olduğunuz değerleri korumaya yönelik harekete geçebilirsiniz. Ödemeler ve harcamalar gündemde olacaktır. Gereksiz masraflardan uzak durmalı, hesaplarınızı kontrol etmelisiniz. Konsantre olmakta ve belli bir konuya odaklanmakta güçlük çekebilir, kararsızlıklara açık olabilirsiniz. 

İkizler
Fiziksel kuvvetiniz ve enerjiniz yükselmeye başlıyor. Efor gerektiren işlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Sık sık heyecanlanabilir, sabırsız ve kararsız yaklaşımlar sergileyebilir, sakarlıklara fazlasıyla açık olabilirsiniz. Olaylara aşırı tepkiler gösterebileceğiniz, kolayca sinirlenebileceğiniz bu süreçte, sportif aktivitelere daha fazla vakit ayırmalısınız. Açık sözlü tavırlarınız, patavatsızlıklara ve ilişki sorunlarına neden olabilir.

Yengeç
Geçmişte yaşadığınız, bilinçaltınızda yer eden konular su yüzüne çıkabilir. Zihninizi susturmakta güçlük çekebilirsiniz. Enerjinizin düştüğünü hissedebilir, günlük işlerinizi tamamlarken zorlanabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, “dinlenmeye zaman ayırmalısınız. “ Danışmanlık almak, bilinçaltı temizliğine yönelik ruhsal çalışmalar yapmak, kısa seyahatlere çıkmak çok daha iyi hissetmenize yardım edecektir. 

Aslan
Sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda hareketli bir dönem başlıyor.  Mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Fikirsel ve sözel tartışmalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Düşüncelerinizin hız kazanacağı bu süreçte, geleceğe yönelik hayallerinize yenilerini ekleyebilir, hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. 

Başak
İnsan ve toplum ilişkilerinizde hareketli bir dönem başlıyor. Enerjinizi ve eforunuzu, geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda kullanabilir, iş hayatınızda etkin bir performans sergileyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ve patronlarınızla fikirsel tartışmalara açık olabileceğiniz bu süreçte, bilinçli hareket etmeniz kontrolü kolaylaştıracaktır. Sakarlıklar yaşayabilir, kararsızlıklara açık olabilirsiniz. 

Terazi
Hukuki konularla ilgili gelişmeler, eğitim hayatınıza yönelik mücadeleler ön plana çıkmaya başlıyor. İnançlarınızı ve düşüncelerinizi ortaya koyarken sert bir dil kullanabilir, sivri yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Merak ve öğrenme duygunuzun yüksek olacağı bu süreçte, eksik bilgilerinizi tamamlayabilirsiniz. Kararsızlıklarınız çoğalabilir. 

Akrep
İlişkilerinizden beklentileriniz yükselebilir. Maddi manevi paylaşımlara önem verebilirsiniz. Tahsil edemediğiniz alacaklarınızı ve beklediğiniz ödemeleri almaya yönelik harekete geçebilirsiniz. Geçmişte kapattığınız defterler, sizde iz bırakan olaylar zihninizde canlanabilir. Kaygılarınız yükselebilir. Merak ettiğiniz konular hakkında daha fazla araştırma yaparak, korkularınızın üstesinden gelebilirsiniz. 

Yay
Enerjiniz yükselmeye başlıyor. Sakarlıklara ve sinirsel gerginliklere açık olacağınız bu süreçte, spora ve bedensel aktivitelere daha fazla yer vermeniz dengenizi koruyacaktır. ikili ilişkilerinizde mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Açık sözlü iletişiminiz, patavatsızlıkları ve sert çıkışları beraberinde getirebilir… Kontrollü olmanız, fikirsel ve sözel çatışmaları dizginleyebilir. 

Oğlak
Günlük hayatınızda ve çalışma ortamınızda hareketli bir süreç başlıyor. Sakarlıklara açık olabilir, sakin hareket etmekte ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda fikirsel tartışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kişilerin tepkilerini kişisel algılamamanız önem kazanacaktır. Bu dönem sağlığınıza ekstra özen göstermeli, uyku düzeninize ve sağlıklı yaşamaya önem vermelisiniz.

Kova
Aşk ve eğlence hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Tutkulu yaklaşımlar sergileyebilir, aşk hayatınızda mücadele etmenizi gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal etkinlikler ve arkadaş grupları ön planda olacaktır. Öğretici sohbetlerin gündemde olacağı bu süreçte, fikirsel tartışmalar gündeme gelebilir. Sportif aktiviteler kendinizi çok daha iyi hissetmenize yardım edecektir. 

Balık
Evinizde ve aile hayatınızda mücadele etmenizi gerektiren durumlar oluşabilir. Fikirsel tartışmalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz. Bu zamana kadar sessiz kaldığınız konulara tepki göstermek isteyebilirsiniz. Tadilat, dekorasyon gibi işleriniz gündemde olacaktır. Ev değiştirmeyi düşünüyorsanız uygun koşullar oluşabilir. 

 Astrolog Miray Ertuğrul 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder