1 Mayıs 2015 Cuma

Akrep Burcunda Dolunay & Burçlar

 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü sabah saatlerinde (6:30) Akrep burcunda Dolunay gerçekleşecek. Dolunay haritasında Boğa burcu yükseliyor. Ay – Güneş ve Jüpiter arasında oluşan partil sabit T-Kare açı kalıbının apeksinde Jüpiter bulunuyor. Alphecca ve Acrux sabit yıldızlarının kavuşumda olduğu Dolunay’a; Neptün, Plüto ve Chiron göz kırpıyor.




 Bilinç katmanımızın derinlerinde yatan güçlü arzular ve bastırılan duygular açığa çıkmaya hazırlanıyor… Bizde iz bırakan olaylar, geçmişten bugüne gelerek ihtirasa dönüşmüş alışkanlıklar gün yüzüne çıkıyor… Kendimizi huzursuz ve kaygılı hissedebilir, yüksek duyguların yarattığı derinlikte kaybolabilir, bilinmeyenden korkabiliriz. İçine çekilmekte olduğumuz karanlık; bizi kendi gölgelerimizle yüzleştirmeye, yok saydığımız gerçekleri önümüze sererek, duygularımızı dönüştürmeye oldukça kararlı…

 Bir yanımız bildiği düzeni sürdürmek, sahip olduğu değerlere ve alışkanlıklara tutunmak isterken, diğer yanımız vazgeçmek ve herşeye yeniden başlamak isteyecek… Tutunmak isteyen yanımız, gerçeklerden kaçarak dünyevi değerlerin ve bildiği düzenin peşinden gidecek, ihtiyaç duyduğu huzuru bulamayacak… Değişimin dönüştürücü etkisini göze alan ve korkularıyla yüzleşmeye cesaret eden yanımız ise küllerinden yeniden doğarak gücüne güç katacak… Etkiler gökyüzünden geliyor olsa da, seçimler, tercihler ve gideceğimiz yollar daima bize ait…




 Karar verirken ve seçim yaparken inançlarımız doğrultusunda hareket etmek isteyebilir, ahlaki değerlere önem verebiliriz. Kendimizi göstermekle, gizemli olmak arasında çelişkiler yaşayabilir,  iyimserlikle kötümserlik arasında kalabiliriz. Abartılı duygusal tepkiler, hırslı ve intikamcı düşünceler, gururlu yaklaşımlar bilinçli ve kontrollü olmamızı gerektirecektir. Dolunay’ın yüksek enerjisini, hedeflerimize ulaşmak üzere kullanırsak ve etik değerler doğrultusunda hareket edersek, işimizde yüksek başarılar elde edebiliriz.

 Gizemli olan ve derinde yatan her şey ilgimizi çekecektir. Uzun süredir aklımızı kurcalayan konularla ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, yeni sırlar keşfedebiliriz. Libidolarımızın fazlasıyla yüksek olacağı bu günlerde, cinsellikle ilgili konular sık sık gündeme gelebilir. Sağlık açısından üreme organlarımız hassas olacağı için hijyen konularına ve cinsel sağlığımıza ekstra dikkat etmeliyiz. Bilinenden özgürleşerek, gücünüze güç katacağınız bir dolunay olmasını dilerim…

Sevgiyle…



Dolunayın Burçlara Göre Etkileri... 
                                        

Koç
İlişkilerinizden maddi manevi destekler alabilir, ikramlarla ve jestlerle karşılaşabilirsiniz.  Uzun süredir beklediğiniz alacaklarınızla ve maddi konularla ilgili gelişmeler gündemde olacaktır. Gizemli ve bilinmeyen konularla ilgili araştırmalar yapabilir, merak ettiğiniz konular hakkında yeni bilgiler edinerek korku ve kaygılarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Sizde iz bırakan olaylar ve geçmişte kapattığınız defterler sık sık aklınıza gelebilir.

Boğa
İkili ilişkileriniz ön planda olacağı bugünlerde, ortaklıklardan ve güçlü kişilerden güzel destekler bulabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizi ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilir, yaşadığınız gelişmeleri göz önünde bulundurarak, yola devam etmek istediğiniz kişilerin kimler olması gerektiğine karar verebilirsiniz. Bireysel ve özel hayatınız arasında bir denge oluşturmanız gerekebilir. Yeni kararlarınızı hayata geçirmek için güzel bir dönemdesiniz.

İkizler
Sağlığınızı olumsuz etkileyen alışkanlıklarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Beslenmenize, uyku düzeninize ve sağlıklı yaşamaya özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler gündemde olacaktır. Hareketli ve tempolu günler geçirebilirsiniz. Olayların altında yatan gizemleri görebileceğiniz bugünlerde, önceliklerinizi ve kişisel ihtiyaçlarınızı düşünmeli, harekete geçmek için bir süre daha beklemelisiniz.  

Yengeç
Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Yeni gerçekler öğrenebilir, yeni kararlar alabilir, ilişkinizle ilgili geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilir, şanslı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyarak,  keyif aldığınız etkinliklere yönelebilir, gizemli konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Korku ve kaygılarınızla yüzleşerek, derinlerde yatan alışkanlıklarınızı görmeyi başarabilirsiniz.

Aslan
Aile ilişkileriniz, iş hayatınız ve bireysel yaşamınız ön planda olacaktır. Yerleşim konuları ve evinizle ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Geçmişte verdiğiniz kararların bugününüze taşıdığı alışkanlıkları ve geldiğiniz noktayı düşünebilirsiniz. Bilinçaltınızda bastırılan duygular, korku ve kaygılarınız açığa çıkabilir. Duygularınızı olduğu gibi kabul ederek, değişime niyet ettiğiniz takdirde yenilenmeyi ve arınmayı başarabilir, yüklerinizden kurtulabilir, ruhsal açıdan çok daha güçlü hissedebilirsiniz.

Başak
Kardeşinizle, akrabalarınızla ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündemde olacaktır. Yolculuklara katılabilir, uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Zihinsel faaliyetleriniz ve iletişim trafiğiniz aktif olacaktır. Önemli konuşmalarınızı gerçekleştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir, yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Sezgilerinizin yükselmesiyle birlikte farkındalıklarınız yüksek olacaktır.

Terazi
Maddi konular, ödemeler ve sahip olduğunuz değerler ön planda olacaktır. Mevcut kazançlarınızı artırmaya yönelik girişimlerde bulunabilir, yeni kazanç fırsatları elde edebilirsiniz. Değer verdiğiniz kişileri korumaya yönelik hareket etmek isteyebilir, tutkulu yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Ruhunuzu rahatsız eden korkularınızla yüzleşerek, duygularınızı dönüştürmeyi başarabilir, küllerinizden yeniden doğarak özgürleşebilirsiniz.

Akrep
Kişisel ve duygusal ihtiyaçlarınız ön planda olacağı bugünlerde, hayatınızla ilgili yeni ve radikal kararlar alabilirsiniz. Duygularınızı görünür bir şekilde ortaya koyabilir, sezgilerinizin güçlendiğini hissedebilirsiniz. Abartılı tepkilerinizi kontrol etmeniz yarar sağlayacaktır. Size zarar veren alışkanlıklarınızı ve kaygılarınızı geride bırakmaya niyet etmelisiniz. Çevrenizden ve ilişkilerinizden güzel destekler bulabileceğiniz, iş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Yay
Geçmişte yaşadığınız olaylar gündeminizde olacaktır. Bilinçaltı rüyaları görebilir, sizde iz bırakan olayları hatırlayabilirsiniz. Bu zamana dek sizden gizlenmiş, üstü kapatılmış konular açığa çıkabilir. Kendi içinize dönerek ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi gözden geçirebilir, korku ve kaygılarınızla yüzleşebilir, yeni radikal kararlar alarak, duygusal yüklerinizden özgürleşmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir süreçtesiniz.

Oğlak
Arkadaş çevrenizle olan ilişkileriniz gündemde olacaktır. Kalabalık gruplarda yer alabilir, sosyal etkinliklere katılabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Gireceğiniz yeni ortamlar, bakış açınızın genişlemesine ve yeni perspektifler kazanmanıza yardım edecektir. Geleceğe yönelik hayallerinize yenilerini ekleyebilir, başarmak istediğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Sezgileriniz yüksek olacağı bugünlerde, bastırdığınız duygular açığa çıkabilir.

Kova
İş ve kariyer hayatınızla ilgili konular, geleceğe yönelik hedefleriniz gündemde olacaktır. Çalışma ortamınızda hareketli günler geçirebilir, yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. Hayat görüşlerinizi ve tecrübelerinizi toplumla paylaşabilir, çevrenizdeki insanlara yol gösterebilirsiniz. Önemli ve yetkin kişilerden güzel destekler alabileceksiniz. Bastırdığınız duygular ve geçmişle ilgili konular sık sık aklınıza gelebilir.

Balık
İnançlarınız ve hayat felsefeniz üzerinde düşünebilir, uzun süredir merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konular öncelik kazanacaktır. Eğitim hayatınızla ilgili gelişmeler, hukuki konular, yolculuklar ve seyahatler gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilir, önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Duygularınızın fazlasıyla yüksek olduğu bugünlerde, güçlü sezgileriniz yön bulmanıza yardım edecektir.

ASTROLOG MİRAY ERTUĞRUL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder