9 Mart 2015 Pazartesi

9 Mart 2015 Günlük Burç Yorumları


Astro Sağlık => Bel ağrılarına açık bir gündeyiz. Böbrek rahatsızlığı olan kişiler ekstra dikkat etmeliler. Yeterli miktarda su tüketmeye özen göstermeliyiz.

Astro Moda => Yeni moda trendlere yer verebilir, uyumlu giyinmeye özen gösterebilir, şık ve zarif görünmek isteyebiliriz. 







Sevgili Koçlar
Bugün ikili ilişkilerinizi ve ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Gün boyunca yarım bıraktığınız işleri tamamlayabilir, eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk & eğlence hayatınızda şanslı gelişmeler gündeme gelebilir. Farkınızı ortaya koyabilir, partnerinizi şaşırtabilirsiniz.

Sevgili Boğalar
Çalışma ortamınızda ve günlük hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Günün ilk yarısı mevcut işlerinizi tamamlarken gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli konuları günün son saatlerine denk getirmeniz uygun olacaktır. Akşam saatlerinden itibaren özel hayatınız ön plana çıkmaya başlıyor.

Sevgili İkizler
Keyif aldığınız konuların ön planda olduğu bugün, yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde süpriz bir etkinlik daveti alabilir, arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz bir haber gündeme gelebilir, keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz.

Sevgili Yengeçler
Bugün ailenizle ilgili konular öncelik kazanacaktır. Gün boyunca eksik bıraktığınız işleri tamamlayabilir, evinizi düzenleyebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru iş yerinizden beklediğiniz ödemeler gündeme gelebilir. Güçlü kişilerden güzel destekler alabilir, yeteneklerinizle dikkat çekebilirsiniz.

Sevgili Aslanlar
Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekebilir, etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Gün boyunca trafikte gecikmeler, işlerinizde belirsizlikler gündeme gelebilir. Düşündüğünüz yeni girişimleri ve önemli konuları akşam saatlerine denk getirmeniz uygun olacaktır. Destek bulabileceğiniz bir gündesiniz.

Sevgili Başaklar
Kendinizi güvende hissetmek isteyebilir, sahip olduklarınızı korumaya yönelik hareket edebilirsiniz. Hesaplarınızı gözden geçirebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde beklediğiniz bir haber gündeme gelebilir. Maddi gelirlerinizde, olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sevgili Teraziler
Kişisel bakımınıza ve bireysel ihtiyaçlarınıza öncelik verebilirsiniz. Duygularınızı görünür bir şekilde bir ortaya koyabilir, çevrenizden güzel destekler bulabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal etkinliklere katılabilir, yeni ortamlara girebilir, farklı insanlar tanıyarak şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Akrepler
Dün gece gördüğünüz rüyalar, merak ettiğiniz soruların cevabını verebilir. Gün boyunca kendinizi yorgun hissedebilir, kendinizle yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren enerjiniz ve ışığınız yükselmeye başlıyor. İş hayatınızı etkileyen şanslı gelişme ve fırsatlar gündeme gelebilir.


Sevgili Yaylar
Gün boyunca toplantılar ve organizasyonlar gündemde olacaktır. Gelecekte yapmak istediklerinizi düşünebilir, arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalara dikkat etmelisiniz.

Sevgili Oğlaklar
İş hayatınızda ışığınızla dikkat çekebilir, güçlü destekler bulabilirsiniz. Gün içerisinde işlerinizi tamamlarken gecikmelerle karşılaşabileceğiniz için, eksik bıraktığınız konuları tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde beklediğiniz paralarla ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelebilir.

Sevgili Kovalar
Eylemlerinize düşüncelerinizin yön vereceği bir gündesiniz. Kariyer hayatınız için gerekli olan eğitimler gündeme gelebilir. Önemli ve yeni girişimlerinizi akşam saatlerinde gerçekleştirmeniz uygun olacaktır. İlişkilerinizden güzel destekler alabilir, önemli görüşmeler gerçekleştirerek yeni kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Balıklar
Hesaplarınızı ve harcamalarınızı gözden geçirebilir, eksik bıraktığınız ödemeleri kapatabilirsiniz. Akşam saatlerinde, uzun süredir beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler, kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar gündemde olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder