10 Mart 2015 Salı

10 Mart Günlük Burç Yorumları

Astro Sağlık: Üreme organlarımız ve boşaltım sistemimiz hassas olabilir. Hijyen konularına dikkat etmeliyiz.
Astro Moda: Deri parçalara ve transparan kıyafetlere yer verebilir, cesur ve iddialı kombinler tercih edebilir, siyah, bordo ve kırmızı renkler kullanabiliriz.



Sevgili Koçlar
Fiziksel enerjinizin yüksek olduğu bugün, sakarlıklara ve kazalara dikkat etmeli, harekete geçmeden önce iki kez düşünmelisiniz. İlişkilerinizden maddi manevi destekler alabileceğiniz bir gündesiniz. Sizden gizlenmiş konuları merak edebilir, sezgilerinizle hareket edebilirsiniz. Aşk hayatınızda aşırı duygusal tepkiler gündeme gelebileceği için, bilinçli ve kontrollü hareket etmelisiniz.
Sevgili Boğalar
İlişkilerinizin ön planda olacağı bugün, duygularınızla hareket edebilir, ilişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Işığınız yüksek olacaktır. Gün boyunca önemli görüşmeler gerçekleştirebilir, ilişkilerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, olaylara sezgisel çözümler üretebilirsiniz.
Sevgili İkizler
Çalışma hayatınızda hareketli bir gün geçirebilir, yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Vücut direnciniz hassas olacağı için beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Yüksek enerjiniz nedeniyle sakarlıklara açık bir gündesiniz. Arkadaş ortamlarınızda ve özel hayatınızda aniden gelişen olaylar mücadele etmenizi gerektirebilir.
Sevgili Yengeçler
Aşk hayatınızın ön planda olduğu bugün, tutkulu ve kıskanç yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yeme içme alışkanlıklarınızda, hareketlerinizde ve tepkilerinizde abartılara açık olabileceğiniz için kontrollü hareket etmelisiniz. Sakarlıklara açık olabilirsiniz. İş hayatınızda beklenmedik sürprizler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde sevgilinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.
Sevgili Aslanlar
Ailenizle ilgili konuların ön planda olacağı bugün, evinizin ihtiyaçlarıyla ilgilenebilirsiniz. Sezgileriniz yüksek olacaktır. Gün içerisinde keyfinize fazla düşkünlük gösterebilir, abartılı hareketlere açık olabilirsiniz. Yüksek enerjinizi dengelemekte zorlanabilir, ufak tefek sakarlıklara açık olabilirsiniz. Beklenmedik yolculuklar gündeme gelebilir.
Sevgili Başaklar
İletişim trafiğinizin aktif olacağı bugün, önemli konuşmalar gerçekleştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Sezgilerinizle yön bulabilir, düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade edebilirsiniz. Beklenmedik sürpriz ödemeler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde sevgilinizle güzel zamanlar geçirebilir, iletişimin gücünden yararlanarak sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.
Sevgili Teraziler
Maddi konuların ön planda olacağı bugün, harcamalarınızı ve hesaplarınızı gözden geçirebilirsiniz. Değer verdiğiniz konulara tutkuyla yaklaşabilir, sahip olduklarınızı korumak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde beklenmedik tepkilerle karşılaşabilir, mücadele etmenizi gerektiren ortamlarda bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.
Sevgili Akrepler
Işığınızın ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bugün, çevrenizden güçlü destekler alabilir, girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Bireysel ihtiyaçlarınıza öncelik verebilir, sezgileriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda aniden gelişen sürpriz durumlar sabırlı olmanızı gerektirebilir. Sağlığınıza özen göstermeli, sakarlıklara dikkat etmelisiniz.
Sevgili Yaylar
Geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirebilir, bilinçaltınızda yer eden konuları görme şansı elde edebilirsiniz. Bu zaman dek sizden gizlenmiş bazı gerçekler açığa çıkabilir. Aşk hayatınızda oldukça hareketli bir gündesiniz. Aniden gelişen durumlar ilk etapta şaşırmanıza neden olsa da, yüksek farkındalığınız sayesinde olayların altında yatan nedenleri görmeyi başarabileceksiniz.
Sevgili Oğlaklar
Gün boyunca toplantılar, organizasyonlar ve kalabalık gruplar ön planda olacaktır. Gireceğiniz yeni ortamlarda bakış açınızı değiştirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirerek radikal kararlar alabilirsiniz. Özellikle akşam saatlerinde güçlü kişilerden güzel destekler alabilir, önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.
Sevgili Kovalar
İş ve kariyer hayatınızın ön planda olduğu bugün, geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan ve patronlarınızda güzel destekler bulabileceksiniz. Orijinal fikirler üretebilir, beklenmedik çıkışlarda bulunabilirsiniz. Sözcüklerinizi özenle seçmeniz, sakarlıklara dikkat etmeniz ve abartılardan uzak durmanız önem kazanacaktır.
Sevgili Balıklar
Duygularınızın ve sezgilerinizin yüksek olacağı bugün, inançlarınız doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Değerlerinizi korumak adına mücadele etmeniz gerekebilir. Bugünlerde gereksiz harcamalardan olabildiğince uzak durmalısınız. Akşam saatlerinde arkadaş ortamlarınızdan güçlü destekler bulabilir, keyifli sohbetler gerçekleştirerek yeni bilgiler edinebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder