13 Mart 2015 Cuma

13 Mart 2015 - Günlük Burç Yorumları

Astro Sağlık: Karaciğer ve pankreas sorunlarına açık bir gündeyiz. Baldırlarımız hassas olabilir. Romatizma sorunu olan kişilerin temkinli olması yarar sağlayacaktır.

Astro Moda: Kendi tarzımızı ortaya koymak isteyebilir, bol ve salaş kesimlere yer verebilir, kombinimizi aksesuarlarımızla tamamlayabiliriz. 



Sevgili Koçlar
Enerjinizin ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bugün, beklediğiniz önemli haberleri alabilir, düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içerisinde hayata olan bakış açınızı olumlu anlamda etkileyecek kişilerle ve olaylarla karşılaşabilirsiniz.Akşam saatlerinde geçmişle ilgili olaylar gündeme gelebilir, kendinizi doğru bir şekilde ifade etmekte zorlanabileceğiniz için ilişkilerinize bilinçli yaklaşmanız önem kazanacaktır.

Sevgili Boğalar
Gün boyunca maddi gelirleriniz, ödemeler ve harcamalar gündemde olacaktır. Geçmişte tahsil edemediğiniz paralarla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizde iz bırakan olaylar aklınıza gelebilir. Gizemli konular hakkında araştırmalar yapabilir, keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaş ortamlarınızda iletişim sorunları ve yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir.

Sevgili İkizler
İkili ilişkilerinizin, iletişim ve haberleşmenin ön planda olduğu bir gündesiniz. Merak duygunuz yeni şeyler keşfetmenize imkan verecektir. Gün boyunca sevgilinizle güzel zamanlar geçirebilir, keyifli sohbetlere katılabilir, yaratıcılığınızı ve farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi doğru ifade etmekte zorlanabileceğiniz için sözcüklerinizi özenle seçmeniz önem kazanacaktır.

Sevgili Yengeçler
İş hayatınızda hareketli  ve enerjik bir gün geçirebilir, günlük yaşamınızı kolaylaştıracak destekler bulabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacaktır. Vücut direnciniz hassas olabileceği için beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde duygusal açıdan gergin hissedebilir, ilişkilerinizde iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar
Aşk hayatınızda hoş ve güzel zamanlar geçirebilir, eğlenceli etkinliklere ve keyifli sohbetlere katılabilirsiniz. Yaratıcı yetenekleriniz ve yaşam enerjiniz dikkat çekecektir. Önemli girişimlerinizi günün ilk saatlerine denk getirebilir, etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal gerginlikler ve ilişkilerde yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir.

Sevgili Başaklar
Ailenizin ve evinizin ihtiyaçlarına zaman ayırabilir, eksik bıraktığınız işleri tamamlayabilir, evinizde davetler ve yemekler düzenleyebilirsiniz. Geçmişten bugüne gelen alışkanlıklarınızı ve enerjinizi aşağıya çeken durumları görme şansı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde yanlış anlaşılmalar, kırıcı sözler ve duygusal alınganlıklar gündeme gelebilir. Bilinçli hareket etmeniz önem kazanacaktır. 

Sevgili Teraziler
Günün ilk saatlerinde önemli konuşmalarınızı gündeme getirebilir, ilişkilerinizden güzel destekler alabilir, sevgilinizle uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Gün boyunca enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olacaktır. Yakın çevre ilişkileriniz ve kardeşinizin ihtiyaçları gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde duygularınızı olduğu gibi ifade etmekte zorlanabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Sevgili Akrepler
Günün ilk saatlerinde enerjinizi verimli bir şekilde kullanarak iş hayatınızda eksik bıraktığınız konuları tamamlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunabilir, yardımlaşma temalarına önem verebilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızı ve maddi harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk hayatınızda gergin etkiler söz konusu… Birbirinizi anlamakta ve kendinizi doğru ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Sevgili Yaylar
Yaşam enerjinizin ve motivasyonunuzun yüksek olduğu bugün, son derece enerjik ve neşeli hissedebilirsiniz. Çevrenizden ilgiyle karşılanabilir, işlerinizi tamamlarken güzel destekler bulabilirsiniz. Farklı ve bağımsız kişiliğiniz dikkat çekecektir. Akşam saatlerinde özellikle aile ilişkilerinizde bir takım huzursuzluklar gündeme gelebilir. Yanlış cümleler kurmamaya özen göstermelisiniz.

Sevgili Oğlaklar
İş hayatınızda hareketli bir gün geçirebilir, özellikle günün ilk saatlerinde güzel destekler bulabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinizi sık sık hatırlayabilir, sizde iz bırakan olaylar hakkında derin düşüncelere dalabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim sorunlarına açık olabilir, kendinizi olduğu gibi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde bilinçli olmanız önem kazanacaktır.

Sevgili Kovalar
Gün boyunca toplantılar, organizasyonlar ve kalabalık gruplar ön planda olacaktır. Arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunabilir, önemli açıklamalar yapabilirsiniz. Önemli işlerinizi günün ilk saatlerinde gerçekleştirmeniz uygun olacaktır. Akşam saatlerinde kendinizi doğru bir şekilde ifade etmekte zorlanabilir, ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Balıklar
Kariyer hayatınızın ön planda olduğu bugün, iş arkadaşlarınızdan ve toplumla olan ilişkilerinizden olumlu geri bildirimler alabilirsiniz. Enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olacaktır. Hedefleriniz ve gelecek planlarınız üzerinde düşünebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi baskı altında hissedebilir, duygularınızı olduğu gibi aktarmakta zorlanabilirsiniz. Yanlış anlaşılmaya açık olacağınız bu saatlerde bilinçli hareket etmeniz önem kazanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder