12 Mart 2015 Perşembe

12 Mart 2015 - Günlük Burç Yorumları

Astro Sağlık: Üst bacaklarımız ve basenlerimiz hassas olabilir. Eklem ağrılarına, sakatlanmalara açık olabiliriz. Bünyemiz hassas olabileceği için besin ve ilaç zehirlenmelerine dikkat etmeliyiz.

Astro Moda: Hareket özgürlüğümüzü kısıtlamayacak rahat ve spor kıyafetlere yer verebilir, aksesuar olarak sırt çantası tercih edebiliriz. Mor ve yeşil tonları  favorilerimiz arasında yer alabilir.





Sevgili Koçlar
İnançlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınız için gerekli olan eğitimler gündemde olacaktır. Günün ilk saatlerinde eksik bıraktığınız konular üzerinizde baskı oluşturabilir. Sorumluluk gerektiren işlerinizle öncelik vererek stresli saatleri olumlu kullanabilirsiniz. Bugün iş ilişkilerinizde gergin enerjiler olduğu için bilinçli ve kontrollü hareket etmelisiniz.

Sevgili Boğalar
İlişkilerinizden maddi – manevi destekler bulabilir, ikramlarla ve jestlerle karşılaşabilirsiniz. Günün ilk yarısında korku ve kaygılarınız yüksek olacaktır. Ciddi konuları gündeme getirerek sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olayların üzerinizde yarattığı baskı, inançlarınızda köklü değişimlere neden olabilir. Akşam saatlerinde gerçeklerden uzaklaşmaya açık olabilirsiniz.

Sevgili İkizler
İkili ilişkilerinizin ön planda olduğu bugün, uzun süredir ertelediğiniz görüşmeleri gerçekleştirebilir, ilişkilerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Özellikle günün ilk yarısında kendinizi baskı altında hissedebilir, işlerinizde gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde gerçeklerden uzaklaşmaya açık olduğunuz için, önemli kararlarınızı yarına ertelemeniz uygun olacaktır.

Sevgili Yengeçler
Günlük hayatınızda güzel destekler bulabilir, yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilir, çalışma hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde gergin ve stresli etkiler olduğu için, bilinçli hareket etmeniz ve olayları büyütmemeye özen göstermeniz önem kazanacaktır. Akşam saatlerinde dalgınlıklara ve unutkanlıklara açık olabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar
Aşk & eğlence hayatınızın ön planda olduğu bugün, keyif aldığınız konulara vakit ayırabilir, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde gergin etkiler devrede olduğu için sevgilinizle tartışmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde gerçeklerden uzaklaşabilir, olayları görmek istediğiniz algılayabilirsiniz. Önemli konuları ve yeni kararları yarından itibaren gündeme getirebilirsiniz.

Sevgili Başaklar
Ev ve aile hayatınızla ilgili konuların ön planda olduğu bugün, evinizde vakit geçirerek dinlenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilir, yerine getiremediğiniz sorumluluklar nedeniyle üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Gerçeklerden uzaklaşmaya ve aldanmalara açık olabileceğiniz akşam saatlerinde, önemli kararlar vermemeniz uygun olacaktır.

Sevgili Teraziler
İletişim trafiğinizin aktif olduğu bugün, beklediğiniz haberleri alabilir, önemli konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Günün ilk yarısında karamsar düşüncelere açık olabilir, trafikte gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde geçmişle ilgili konular ve takıntılı düşünceler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde asılsız haberler ve yanıltıcı durumlar gündeme gelebilir.

Sevgili Akrepler
Maddi kazançlarınızın ön planda olduğu bugün, ödemeler ve harcamalar gündeme gelebilir. Değerlerinizi korumak, kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde sorumluluk gerektiren işlerinizi başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk hayatınızda hayal kırıklığı yaşatabilecek durumlar gündeme gelebileceği için bilinçli hareket etmelisiniz.

Sevgili Yaylar
Işığınızın ve enerjiniz yüksek olduğu bugün, girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir, çevrenizden güzel destekler bulabilirsiniz. Günün ilk yarısında sorumluluk gerektiren işlerinizi gündeme getirerek gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Aşk hayatınızda takıntılı düşüncelere çekilebilir, özellikle akşam saatlerinde gerçeklerden uzaklaşmaya ve yanlış düşünmeye açık olabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar
Kendi içinize dönerek geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Deneyimlerinizi göz önünde bulundurarak, önceliklerinizi belirleyebilir, kişisel ihtiyaçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde ciddiyet gerektiren işlerinizden verim alabilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde yanlış anlaşılmalar ve yanıltıcı durumlar gündeme gelebilir.

Sevgili Kovalar
Arkadaşlık ilişkilerinizin ön planda olduğu bugün, kalabalık ortamlarda bulunabilir, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Keyifli sohbetler gerçekleştirerek merak ettiğiniz konular hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru işlerinizde belirsizlikler ve gecikmeler gündeme gelebilir. Olayları yanlış anlamaya ve gerçeklerden uzaklaşmaya açık olabilirsiniz.

Sevgili Balıklar
İş ve kariyer hayatınızın ön planda olduğu bugün, geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Günün ilk saatlerinde iş yerinizdeki sorumluluklar üzerinizde baskı oluşturabilir. Otorite konumundaki kişiler ciddi olmanızı isteyebilir. Akşam saatlerine doğru kırılgan ve alıngan bir ruh halinde olabilir, olayları yanlış anlamaya açık olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder