11 Mart 2015 Çarşamba

11 Mart 2015 - Günlük Burç Yorumları

Astro Sağlık: İdrar yolu enfeksiyonlarına açık bir gündeyiz. Sakatlanmalara ve yaralanmalara dikkat etmeliyiz.

Astro Moda: Gizemli ve çekici görünmek isteyebilir, kendi tarzımızı ortaya koyabilir, deri kombinlere ve siyah renklere yer verebiliriz.




Sevgili Koçlar
Bugün, uzun süredir beklediğiniz bir ödeme gündeme gelebilir. Geçmişte yaşadığınız, üstü kapatılmış bir olay aydınlanabilir.  Korkularınız yüksek olacağı için hayata ve kişilere şüpheyle yaklaşabilirsiniz. Enerjinizin fazlasıyla yüksek olduğu bugünlerde, düşünerek harekete geçmeli, risk almamaya özen göstermelisiniz. Sportif faaliyetlere daha fazla zaman ayırarak yüksek enerjinizi dengeleyebilirsiniz.

Sevgili Boğalar
Gün boyunca önemli kişilerle bir araya gelebilir, uzun süredir gerçekleştirmeyi düşündüğünüz görüşmeleri gündeme getirebilirsiniz. Önemli konuşmalarınızı günün ilk saatlerinde gerçekleştirmeniz uygun olacaktır. Akşam saatlerinde iletişim sorunlarına açık olabilir, kendinizi etkili bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aniden gelişen olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır.

Sevgili İkizler
Günün ilk saatlerinde iş hayatınızda güzel destekler bulabilir, önemli görüşme ve konuşmalarınızdan maksimum yarar sağlayabilirsiniz, değerlendirmelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişen beklenmedik olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde iletişim sorunları yaşayabilir, ilişkilerinizde fikirsel anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler
Yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyacağınız bugün, aşk ve eğlence hayatınız ön planda olacaktır. Önemli konuşmalarınızı günün ilk yarısında gündeme getirebilir, güçlü kişilerden güzel destekler alabilirsiniz. İş hayatınızda ufak tefek kazalar, elektronik aletlerde arızalar ve son dakika gelişen sürpriz olaylar gündeme gelebilir. Bilinçli ve sakin hareket etmeniz yarar sağlayacaktır.

Sevgili Aslanlar
Evinizin ihtiyaçları ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır. İş hayatınızda hedefe yönelik harekete geçebilir, özellikle günün ilk yarısında verimli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Günlük yaşamınızda oluşabilecek kazalara ve sakarlıklara dikkat etmeli, ani durumlar karşısında kontrollü hareket etmelisiniz. Akşam saatlerinde ilişkilerinizde fikirsel ve sözel çatışmalar, iletişim sorunları gündeme gelebilir. Bilinçli hareket etmeniz olayların büyümesini engelleyebilir.

Sevgili Başaklar
Günün ilk yarısında düşündüğünüz her türlü girişimi başlatabilir, yeni sözleşmelere imza atabilir, önemli kararlarınızı gündeme getirebilirsiniz. Güçlü ve yetkin kişilerle bir araya gelebilir, etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Gün boyunca aniden gelişen olaylar karşısında sakin olmanız ve sakarlıklara ekstra dikkat etmeniz önem kazanacaktır. Akşam saatlerinde iletişim sorunları gündeme gelebilir.

Sevgili Teraziler
Sabah saatlerinde çalışma hayatınızda güzel destekler bulabilir, kendinizi rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Maddi kazançlarınızı etkileyen olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Bugünlerde ilişkilerinizde beklenmedik durumlarla karşılaşabileceğiniz için temkinli ve bilinçli hareket etmeniz önem kazanacaktır. Özellikle akşam saatlerinde sevgilinizle tartışmamaya özen göstermelisiniz.

Sevgili Akrepler
Yeteneklerinizle dikkat çekeceğiniz bugün, sezgilerinizin gücünden yararlanabilir, kendinizi rahat bir şekilde ifade edebilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi ve yeni girişimlerinizi günün ilk saatlerinde gerçekleştirmelisiniz. Günlük yaşamınızda aniden gelişen durumlar karşısında sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. Akşam saatlerinde aile ilişkilerinizde iletişim sorunları ve fikirsel anlaşmazlıklar gündeme gelebilir.

Sevgili Yaylar
Kendi içinize dönerek düşünme ihtiyacı hissedeceğiniz bugün, geçmişle ilgili belirsizlikleriniz çözüm bulabilir. Rüyalarınız, bilinçaltınızda yer eden konuları görmenize yardım edecektir. Sabah saatlerinde ailenizle samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Arkadaş ortamlarınızda ve aşk hayatınızda gelişen sürpriz gelişmeler şaşırmanıza neden olabilir. Akşam saatlerinde iletişim sorunlarına dikkat etmelisiniz.

Sevgili Oğlaklar
Sabah saatlerinde yapacağınız toplantılarda etkileyici konuşmalar gerçekleştirebilir, önemli anlaşmalara imza atabilirsiniz. Gelecek hedefleriniz ön planda olacaktır. Gün boyunca sakarlıklara ve kazalara dikkat etmeli, aniden gelişen durumlar karşısında bilinçli hareket etmelisiniz. Akşam saatlerinde iletişim sorunları gündemde olacağı için kontrollü hareket etmeniz yarar sağlayacaktır.

Sevgili Kovalar
Günün ilk saatlerinde iş hayatınızda güzel destekler bulabilir, önemli konuşmalarınızı gündeme getirebilirsiniz. Yeteneklerinizle dikkat çekebilir, kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fikirsel aydınlanmalar yaşayabilir, şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim sorunlarıyla karşılaşabilir, duygularınızı doğru bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Sevgili Balıklar
Sabah saatlerinde etkileyici konuşmalar yapabilir, çevrenizden güçlü destekler bulabilir, girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Sürpriz ödemeler ve beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Eşyalarınızı kaybetmemek adına dikkatli ve sakin hareket etmeniz önem kazanacaktır. Günün son saatlerinde iletişimle ilgili konularda sabit ve inatçı tutumlar sergilememeye özen göstermelisiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder