29 Ocak 2015 Perşembe

Şubat 2015 Aylık Burç Yorumları




      


           Şubat Ayında Burçları Neler Bekliyor ? 
    



Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar,

 Şubat ayında arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler ön planda olacaktır. Keyif aldığınız konulara daha fazla zaman ayırabilir, aşk hayatınızda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Özellikle ayın ilk yarısında geçmişle hesaplaşmalar, eski dostlarla karşılaşmalar ve beklediğiniz haberler gündeme gelebilir. Yaşadığınız belirsizlikler netlik kazanacaktır.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Partnerinizle keyifli zamanlar geçirebilir, şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Keyfinize ve konforunuza fazlasıyla önem verebilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bu süreçte, yaşam enerjiniz ve motivasyonunuz yükselebilir. Kibir ve ego dikkat etmeniz gereken gölge etkilerdir.
14 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. Ertelediğiniz işleri başlatabilir, önemli kararları ve yeni girişimleri gündeme getirebilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. Bu tarihlerde yeni fırsatlar gündeme gelebilir. Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kendi içinize dönerek yaşadıklarınızı gözden geçirebilir, bilinçaltınızda yer eden konularla yüzleşebilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi belirlemek için çok uygun bir süreçtesiniz. Dinlenmeye zaman ayırabilirsiniz.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Bireysel yaşamınızda ve iş hayatınızda kontrolünüz dışında gelişen ani ve beklenmedik olaylar gündeme gelebilir. Yaşadığınız gelişmeler geleceğe yönelik hedeflerinizde köklü değişimlere neden olabilir. Olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız, sabırlı olmanız ve kontrollü hareket etmeniz önem kazanacaktır.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. Fiziksel enerjinizin ve cazibenizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Sakarlıklara açık olacağınız için sportif faaliyetlere katılarak yüksek enerjinizi dengeleyebilirsiniz. Fiziksel görünümünüzle ve imajınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz değişimleri gündeme getirebilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilir, ışığınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Yeni aşk teklifleri gündeme gelebilir.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar,

 Şubat ayında iş ve kariyer hayatınız ön planda olacaktır. Geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilir, patronlarınızdan ve çevrenizden güçlü destekler alabilirsiniz. Ayın ilk yarısında geçmişle ilgili konular ve eksik bıraktığınız işler gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla yaşadığınız problemleri çözebilir, belirsiz olduğunuz konuları netleştirebilirsiniz.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Evinizle ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Ev ve iş hayatınız arasında bir denge oluşturmanız gerekebilir. Geçmişte yaşadığınız olaylarla karşılaşabilir, süregelen alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yaşam enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olacaktır. Şanslı gelişmeler gündeme gelebilir. Kibir ve gurur dikkat etmeniz gereken gölge etkilerdir.
14 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. İş hayatınızda ertelediğiniz girişimleri başlatabilir, önemli kararlarınızı ve yeni anlaşmalarınızı gündeme getirebilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor.  Bu tarihlerde yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Arkadaş ortamlarınız ve sosyal faaliyetler ön plana çıkmaya başlıyor. Keyif aldığınız etkinliklere ve hobilerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayalleriniz ön planda olacaktır.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen ani olaylar gündeme gelebilir. Yaşadığınız gelişmeler inançlarınızda köklü değişimlere neden olabilir. Olayları zaman eşliğinde gözlemlemeniz ve kontrollü hareket etmeniz önem kazanacaktır.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. Bu tarihten itibaren enerjinizin azaldığını hissedebilirsiniz. Dinlenmeye zaman ayırmanız önem kazanacaktır. Bilinçaltınızda yer eden konular su yüzüne çıkabilir. Platonik aşklara ve gizli ilişkilere çekilebilirsiniz. Risk almaya açık olacağınız bu süreçte, harekete geçmeden önce çok iyi düşünmelisiniz.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler  olanlar,

Şubat ayında kişisel gelişiminize öncelik verebilir, bilgilerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Yolculuklar ve seyahatler gündeme gelebilir. Ayın ilk yarısında geçmişle ilgili konular ön planda olacaktır. Şaşırtıcı karşılaşmalar gündeme gelebilir. İnançlarınızı ve hayat felsefenizi gözden geçirebilir, yaşadığınız belirsizlikleri çözüme kavuşturabilirsiniz.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz ön planda olacaktır. İletişim trafiğinizin aktif olacağı bu süreçte, yeni ve önemli haberler alabilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekebilir, etkileyici konuşmalar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve motivasyonunuz yüksek olacaktır. Şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.
14 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. Ertelediğiniz konuşmaları ve yeni kararları gündeme getirebilir, önemli girişimlerinizi başlatabilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. Yeni teklifler ve fırsatlar gündeme gelebilir. Geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. İş ve kariyer hayatınızın ön planda olacağı bu süreçte, çevrenizden ve patronlarınızdan güzel destekler alabilirsiniz.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Arkadaşlık ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrol edemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Beklediğiniz ödemelerle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu tarihlerde karşılaşacağınız olaylar, bakış açınızın değişmesine ve farkındalıklarınızın yükselmesine yardım edecek. Sakinliğinizi korumanız ve gelişmeler karşısında sabırlı olmanız önem kazanacaktır.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. Arkadaş ortamlarınızda hareketli bir dönem başlıyor. Mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Sosyal etkinliklerde aktif olarak yer alabilirsiniz. İlişkilerde tutkular ön plana çıkmaya başlıyor. Aniden başlayan aşklar gündemde olacaktır. Sosyal çevrenizden biriyle yeni bir aşk gündeme gelebilir.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili  Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç  olanlar,

Şubat ayında maddi gelirleriniz, alacaklarınız ve ödemeler ön planda olacak. Ayın ilk yarısında geçmişte kapattığınız defterleri gözden geçirebilir, bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle ilginç karşılaşmalar gündeme gelebilir. Beklediğiniz önemli haberleri alabilir, yaşadığınız belirsizlikleri netleştirebilirsiniz.
4 Şubat’ta Aslan burcunda0 Dolunay gerçekleşecek. Beklediğiniz paralar ve ödemeler gündeme gelebilir. Sahip olduğunuz değerleri korumak isteyebilir, sevdiklerinize cömert yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve yetenekleriniz dikkat çekecektir. Harcamalarınızda abartılara kaçmamanız, sonrasını düşünerek hareket etmeniz önem kazanacaktır.
12 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. Ertelediğiniz önemli girişimleri başlatabilir, yeni kararlarınızı açıklayabilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. Yeni başlangıçlar ve fırsatlar gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminizle ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Meslek hayatınız için gerekli olan eğitimler ve seminerler ön plana çıkabilir. Hayata olan bakış açınızda olumlu değişimler yaşayabilir, inançlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… İş hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. Yaşadığınız gelişmeler, duygusal ihtiyaçlarınızda ve ilişkilerinizde köklü değişimlere neden olabilir. Farkındalıklarınız yüksek olacaktır.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. İş ve kariyer hayatınızda hareketli bir dönem başlıyor. Geleceğe yönelik hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan güzel destekler alabilir, yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. Fiziksel enerjiniz ve ışığınız yüksek olacaktır. İş hayatınızda yeni bir aşk teklifi alabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili  Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar,

Şubat ayında ikili ilişkileriniz ve aşk hayatınız ön planda olacaktır. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Özellikle ayın ilk yarısında uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişle ilgili konular ön planda olacaktır. Yaşadığınız belirsizlikleri netleştirebilir, çözüm bulamadığınız konulara açıklık getirebilirsiniz.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Duygusal ve kişisel ihtiyaçlarınız öncelik kazanacaktır. Yaratıcılığınızla dikkat çekeceğiniz bu süreçte, ışığınızın yükseldiğini hissedebilirsiniz. Şanslı gelişmelerle karşılaşabilir, çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Kibir ve ego dikkat etmeniz gereken gölge etkilerdir. Abartılı davranışlara açık olabileceğiniz için kontrollü hareket etmeniz ve sağlıklı beslenmeniz önem kazanacaktır.
12 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. Önemli görüşmelerinizi ve yeni kararlarınızı gündeme getirebilir, ertelediğiniz işlerinizi başlatabilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve fırsatlar gündeme gelebilir. Maddi gelirlerinizin ön planda olacağı bu süreçte alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Ortaklaşa işler gündeme gelebilir. Gizemli ve bilinmeyen konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Çalışma ortamınızda ve günlük hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrol edemediğiniz durumlar karşısında sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. İş hayatınızda köklü değişimlerle karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız olaylar bakış açınızda radikal değişimlere ve farkındalıklarınızın yükselmesine yardım edecektir.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. Yolculuklar, seyahatler ve meslek hayatınız için gerekli olan eğitimler gündeme gelebilir. Kişisel gelişimize öncelik verebilir, eksik bilgilerinizi tamamlayabilirsiniz. İnandığınız hedefler doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Hayata olan bakış açınızı olumlu anlamda etkileyecek olaylar gündeme gelebilir.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar,

Şubat ayında çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilir, günlük yaşamınızda güzel destekler bulabilirsiniz. Geçmişte eksik bıraktığınız işleri tamamlayabilir, yaşadığınız belirsizlikleri netleştirebilirsiniz. Özellikle ayın ilk yarısı iş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünebilir, bilmediğiniz yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Ruhsal ve manevi farkındalıklarınızın yüksek olacağı bu süreçte rüyalarınız önemli mesajlar verebilir. Motivasyonunuz yüksek olacaktır. Önceliklerinizi belirleyebilir, kişisel ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.
12 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. İş hayatınızda ertelediğiniz yeni girişimleri başlatabilir, önemli kararlarınızı gündeme getirebilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. İkili ilişkileriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Yeni bir aşk gündeme gelebilir. İlişkilerinizden güzel destekler alabilir, önemli kişilerle bir araya gelebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İlişkiye yönelik ihtiyaçlarınızı ve ilişkiden beklediklerinizi düşünebilirsiniz.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Beklenmedik ödemeler ve harcamalar gündeme gelebilir. Aşk hayatınızda kontrolünüz dışında gelişen ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız gelişmeler hayatınızda köklü değişimlere neden olabilir. Sakinliğinizi korumanız ve olayları zaman eşliğinde gözlemlemeniz önem kazanacaktır.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. İlişkilerinizden maddi manevi destekler bulabilir, alacaklarınızı tahsil etmeye yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. Ortak paylaşımlar ön planda olacaktır. Beklediğiniz paralar gündeme gelebilir. Gizemli ve bilinmeyen şeylere ilgi duyabilir, merak ettiğiniz konular hakkında araştırmalar yapabilirsiniz.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili  Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar,

Şubat ayında aşk ve eğlence hayatınız ön planda olacaktır. Keyif aldığınız konulara vakit ayırabilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Özellikle ayın ilk yarısında eski sevgililerinizden haber alabilir, görüşmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz. İlginç tesadüfler ve şaşırtıcı gelişmeler gündeme gelebilir. Uzun süredir yaşadığınız belirsizlikleri netleştirme şansı bulabilirsiniz.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Arkadaş ortamlarınız ve sosyal etkinlikler ön planda olacaktır. Yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Şanslı gelişmelerle karşılaşabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Geleceğe yönelik hayalleriniz ön planda olacaktır. Yeteneklerinizle ve yaratıcılığınızla dikkat çekebilirsiniz. Aşk hayatınızda keyifli gelişmeler gündeme gelebilir.
12 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. Ertelediğiniz yeni girişimleri başlatabilir, önemli kararlarınızı gündeme getirebilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor.  Çalışma hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Günlük rutin işlerinizde değişimler gündeme gelebilir. İş arayan Teraziler yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilir. Yeteneklerinizi pratik bir şekilde ortaya koyabilir, günlük yaşamınızda güzel destekler bulabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Ev hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde kontrolünüz dışında gelişen ani olaylar gündeme gelebilir. Geçmişten bugüne gelen alışkanlarınızla yüzleşebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar farkındalıklarınızın yükselmesine ve düşüncelerinizin değişmesine neden olabilir. Sakinliğinizi koruyarak olayları zaman eşliğinde gözlemlemeniz önem kazanacaktır.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. İlişkileriniz hareketlenmeye başlıyor. Aniden başlayan aşklar gündeme gelebilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İlişkilerinizde mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Tutkulu yaklaşımlar sergileyebilir, hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için güçlü duygular hissedebilirsiniz.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar,

Şubat ayının ilk yarısında evinizle ve ailenizle ilgili konular gündemde olacaktır. Geçmişte yaşadığınız olaylarla yüzleşebilir, kendinizi dinleyerek yaşadıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilir, daha önce göremediğiniz pek şeyi fark edebilirsiniz. Önemli kararlarınızı ve yeni girişimlerinizi ay sonuna ertelemeniz uygun olacaktır.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. İş ve kariyer hayatınızda hareketli günler geçirebilirsiniz. Yeni gerçekler öğrenebilir, yaşadığınız belirsizlikleri netleştirme şansı bulabilirsiniz. Çevrenizden güçlü destekler bulabilir, sosyal etkinliklere katılarak keyifli organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Şanslı gelişmeler gündeme gelebilir.
12 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. Ertelediğiniz kararları ve yeni anlaşmaları gündeme getirebilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor.  Bu tarihlerde yeni teklif ve fırsatlar gündeme gelebilir. Önemli ve yeni adımlar atabilirsiniz. Düşüncelerinizi gerçek hayata geçirmek açısından güzel bir süreçtesiniz. Bu tarihten itibaren aşk ve eğlence hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. İlişkilerinizde yeni kararlar gündeme gelebilir. Bekar Akrepler yeni bir ilişkiye başlayabilir.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Çalışma hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz gündemde olacaktır. Kontrol edemediğiniz gelişmeler karşısında sakinliğinizi korumalısınız. Yaşadığınız olaylar düşünce yapınızda köklü değişimlere neden olabilir. Farkında yaşadığınız sürece ruhsal gelişiminizin yükseldiğini, sınırlarınızın kalktığını görebilirsiniz.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. Günlük hayatınızda mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir. Sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Risk alarak hareket etmeye fazlasıyla açık olacağımız için düşünerek hareket etmeniz önem kazanacaktır. Aniden başlayan aşklar gündeme gelebilir. Hedefe yönelik tutkulu yaklaşımlar sergileyebilirsiniz.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere…



Sevgili  Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar,

Şubat ayında düşünce ve fikirlerinizle dikkat çekebilir, yakın çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Özellikle ayın ilk yarısında iletişim sorunları gündeme gelebilir. Beklediğiniz haberleri alabilir, uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla karşılaşabilir, belirsiz olduğunuz konuları netleştirme şansı yakalayabilirsiniz.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Yeni fikirler edinebilir, merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz. Seyahatler gündeme gelebilir, şanslı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İletişim trafiğinizin aktif olacağı bu süreçte, sevdiklerinizle keyifli organizasyonlar düzenleyebilir, güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Yaşam enerjiniz ve motivasyonunuz yüksek olacaktır.
12 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. Bu tarihten itibaren yeni girişimlerinizi başlatabilir, önemli kararlarınızı gündeme getirebilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. Enerjinizi aşağıya çeken alışkanlıklarınızla yüzleşebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlıyor. Evinizde daha fazla zaman geçirebilir, uzun süredir ertelediğiniz işlerinizi gündeme getirebilirsiniz.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır. Değer yargılarınızda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Maddi harcamalarınızda dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Olayları zaman eşliğinde gözlemlemeniz ve sakinliğinizi korumanız önem kazanacaktır.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. Aşk ve eğlence hayatınız hareketlenmeye başlıyor. Aniden başlayan aşklar gündeme gelebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mücadele etmenizi gerektiren durumlar gündeme gelebilir, tutkulu yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bu süreçte yeteneklerinizle dikkat çekebilirsiniz.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar,

Şubat ayında maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler ön planda olacaktır. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler, kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar gündeme gelebilir. Ayın ilk yarısı değerlerinizi gözden geçirebilir, yaşadıklarınızı düşünebilirsiniz. Ödemelerinizi hesaplarınızı düzenleyebilir, yarım bıraktığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Beklediğiniz ödemeler ve paralar gündeme gelebilir. İlişkilerinizden maddi manevi destekler bulabilir, şanslı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bilmediğiniz gizemli konularla ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, merak ettiğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz. Kredi, nafaka, miras gibi konularla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.
12 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. Ertelediğiniz yeni girişimleri başlatabilir, önemli kararlarınızı gündeme getirebilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. İletişim trafiğiniz hareketlenmeye başlıyor. Yeni başlangıçlar ve teklifler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden güzel destekler bulabilirsiniz. Düşüncelerinizle etki yaratacağınız bu süreçte, önemli konuşmalarınızı gerçekleştirebilir, yeni kararlarınızı açıklayabilirsiniz. Kardeşlerinizin ve akrabalarınızın ihtiyaçları gündeme gelebilir.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Bireysel yaşamınızda ve aile hayatınızda kontrolünüz dışında gelişen olaylar gündeme gelebilir. Geçmişten gelen alışkanlıklarınız ev hayatınızda sorunlara neden olabilir. Yaşadığınız gelişmeler hayata olan bakış açınızı değiştirebilir. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Tüm olayların ruhsal gelişiminiz için gerekli olduğunu unutmamanız ve sakin kalmanız önem kazanacaktır.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. Ev ve aile hayatınızda hareketli bir süreç başlıyor. Evinizde daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Tadilat, dekorasyon gibi işlerinizle ilgilenebilir, evinizi güzelleştirebilirsiniz. Geçmişle ilgili konular gündeme gelebilir, eski zamanları düşünebilirsiniz. Uzun süredir sessiz kaldığınız konulara tepki göstermek isteyebilirsiniz.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar,

Doğum gününüz kutlu olsun. Işığınızın yüksek olduğu bu ay, geçmişte yaşadığınız bir çok soruna çözüm bulabilir, önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Şaşırtıcı tesadüfler ve ilginç karşılaşmalar gündeme gelebilir. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Ayın ikinci yarısına kadar iletişim sorunları ve gecikmeler gündeme gelebilir.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. İlişkilerinizle ilgili önemli gelişmeler gündemde olacaktır. Şanslı gelişmelerle karşılaşabilir, keyifli ve güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hepimizin bireyselliğe fazlasıyla önem vereceği bu süreçte, bencil, inatçı ve gururlu yaklaşımlar gölge etkiler olacaktır. Bilinçli hareket edebildiğiniz takdirde yaşadığınız keyifli sürecin tadını çıkararak, eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.
12 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor. Önemli girişimlerinizi başlatmalı, yeni atılımlar gerçekleştirmelisiniz. Yapacağınız yenilikler önemli gelişmelere sahne olabilir, düşündüklerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı…
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. Maddi kazançlarınız ve sahip olduğunuz değerler ön plana çıkmaya başlıyor. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilir, duygusal yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yeni teklif ve fırsatlar gündeme gelebilir. Hayatınızı ilgilendiren önemli adımları atmak açısından güzel bir dönemdesiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz projeler, kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar gündemde olacaktır.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Geçmişte yaşadığınız olaylarla ilgili yeni gerçekler öğrenebilir, kontrol edemeyeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız gelişmeler düşüncelerinizde radikal değişimlere neden olacaktır. Ayın ikinci yarısı sabırlı ilerlemeniz gerekebilir. Bilinçaltı korkularınızla yüzleşebilir, kendi ihtiyaçlarınıza öncelik vererek yeni kararlar alabilirsiniz.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. Yakın çevre ilişkileriniz ve iletişim trafiğiniz hareketlenmeye başlıyor. Sözcüklerinizi özenle seçmelisiniz. Yolculuklar ve aniden başlayan aşklar gündeme gelebilir.

Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 



Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar,

Şubat ayında geçmişte yaşadıklarınızı sorgulayabilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Eski konular yeniden gündeme gelebilir, yaşadıklarınızı ve kişileri çok farklı açılardan görmeyi başarabilirsiniz. Dinlenmeniz gereken bir süreçtesiniz. Önceliklerinizi belirleyerek, düşüncelerinizi netleştirmelisiniz.
4 Şubat’ta Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek. Günlük yaşantınızda ve iş hayatınızda önemli ve şanslı gelişmeler gündeme gelebilir. Yeni gerçekler öğrenebilirsiniz. Sosyal organizasyonlar ve etkinlikler gündemde olacaktır. Kibir, ego ve gurur hepimizin dikkat etmesi gereken gölge etkilerdir. Karşılaştığınız durumlarda bilinçli olmanız, abartılı davranışlardan uzak durmanız önem kazanacaktır.
12 Şubat’ta Merkür ileri hareketine başlıyor.  Ertelediğiniz görüşmeleri gündeme getirebilir, önemli kararlarınızı açıklayabilirsiniz.
19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna giriş yapıyor. Bireysel yaşamınızı yakından etkileyen önemli teklif ve fırsatlar gündeme gelebilir, yeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarihten itibaren düşündüğünüz her türlü girişimi başlatabilirsiniz. Işığınızın yükseldiğini hissedebilir, yeteneklerinizle ve ışığınızla dikkat çekebilirsiniz.
19 – 28 Şubat tarihleri arasında Uranüs-Plüto karesi aktifleşecek… Arkadaş ortamlarınızda şartları zorlayan durumlar gündeme gelebilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar, bakış açınızda önemli değişimlere neden olabilir. Maddi harcamalarda ve ödemelerde dikkatli hareket etmelisiniz. Karamsar düşüncelere çekilmek yerine, her konuda elinizden gelenin en iyisini yaparak, olayları zaman eşliğinde gözlemlemelisiniz.
20 Şubat’ta Venüs ve Mars Koç burcuna giriş yapıyor. Sahip olduklarınızı korumak, değerlerinize sahip çıkmak üzere harekete geçebilirsiniz. Yeteneklerinizi yaratıcı bir şekilde ortaya koyabilir, öncü girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlar gündeme gelebilir.


Keyifli bir ay geçirmenizi dilerim, Mart ayında görüşmek üzere… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder