10 Ağustos 2014 Pazar

Kova Burcunda Süper Dolunay ☮


10 Ağustos 2014 Pazar günü akşam saatlerinde Kova burcunda Süper Dolunay gerçekleşecek. Dünyaya yakın konumda bulunacak olan Süper Dolunay, göz kamaştırıcı parlaklığıyla hepimizi büyüleyecek…

 27 Temmuz 2014 tarihinde başlattığımız girişimlerle ilgili gelişmeler yaşayabilir, verdiğimiz kararların sonuçlarını görmeye başlayabiliriz.  Enerjimizin fazlasıyla yüksek olacağı bu süreçte, yaratıcılığımızı doğru konulara kanalize ederek başarılı sonuçlar alabiliriz. Zihinsel faaliyetlerimiz aktif olacaktır. Bilimsel konulara ve alternatif çözümlere öncelik verebilir, yeni bakış açıları geliştirebilir, içinde bulunduğumuz mevcut duruma yeni ve modern çözümler üretebiliriz.

 Satürn ve Uranüs’ün etkileşimde olduğu Dolunay haritasında; geçmişle ilgili konular ve yerine getiremediğimiz sorumluluklarımız gündeme gelebilir. Daha önce fark edemediğimiz durumları net bir şekilde görebiliriz. Kendimizi baskı altında hissedebilir, farklı çözümler bulma eğilimi gösterebiliriz. Sosyal etkinlikler ve arkadaş ortamları gündemde olacaktır. İlişkilerde ben-biz teması sıkça gündeme gelebilir. Ani gelişen durumlarla karşılaşabilir, sabrımızı zorlayan olaylara tahammül etmek durumunda kalabiliriz.

 Bazı kişilerle yol ayrımına gelebilir, adil olmayan yaklaşımları ve tavırları tepkiyle karşılayabiliriz. İçinde bulunduğumuz durumları sorgularken ve olaylara tepki gösterirken, herşeyin göründüğü gibi olmadığını, tüm bunların bir nedeni olduğununu unutmamamız önem kazanacaktır. İnsan ilişkilerimizde ruhen huzurlu olabilmemiz ve kendi insani sınavımızı başarıyla yerine getirebilmemiz ayrıca önem taşıyacaktır. Unutmamalıyız; “Herkes kendinden sorumludur hayatta…” Kibirden ve egodan uzak durmaya gayret ederek, evrene güvenmemiz ve yaşadıklarımızı zaman eşliğinde gözlemlememiz, mucize sonuçları beraberinde getirecektir.

Türkiye’de yerel seçimlerin yapıldığı güne denk gelen Süper Dolunay, ülkede önemli gelişmelerin ve radikal değişimlerin gündeme gelebileceğini, seçimlerin uzun süre gündemde kalacağını gösteriyor. An haritasında Ay’ın 12.evde bulunması, bazı bilgilerin gizli kalmasına ve arkadan dönen işlerin gündeme gelmesine neden olabilir. Satürn etkileşimi ile geçmişte kapanmış konular, yerine getirilmeyen sorumluluklar ve eski hesaplar yeniden açılabilir. İletişimde ve bilgi alışverişinde bazı sorunlar gündeme gelebilir, halka eksik bilgiler verilebilir veya bilgiler doğru bir şekilde aktarılmayabilir.

Tüm göksel etkileşimlerin en yüksek hayrımıza olması umuduyla…
Sevgi ve ışıkla…





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder