3 Mart 2014 Pazartesi

Terazi Burcunda Mars Retrosu


1 Mart 2014 tarihinde Terazi burcunda başlayan Mars Retrosu, 21 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecek.

 Gezegenlerin retro hareketleri karmik etkiler içermektedir. Geçmişte yaşadığımız ve sonuçlandıramadığımız durumları, yeniden düzenleme şansı elde ederiz. Kendi içimize dönerek yapmış olduğumuz hesaplaşmalar, olayları farklı açılardan değerlendirebilmemize imkan verir. Uzun zamandır görmediğimiz insanlarla karşılaşabilir, unuttuğumuz şeyleri tekrar hatırlayabiliriz. Bu süreç içerisinde; karşımıza çıkan her kişi ve olay, geçmişte tamamlayamadığımız şeyleri görebilmemize fırsat verir. Hatalarımızı görerek, eksiklerimizi tamamlayabilmemize aracı olur.  Karşılaştığımız olaylarda, farketmemiz gereken bir durum, almamız gereken bir ders vardır.

 Mars; enerjimizi ve fiziksel gücümüzü, harekete geçme potansiyelimizi temsil eder. Marsta yaşayacağımız retro etkiler; enerjimizi etkin şekilde kullanabilmemizi zorlaştırır. Sorumluluklarımızı yerine getirirken daha çok efor harcamamız gerekebilir. İşlerimizi ertelemeye daha yatkın oluruz. Sakarlıklar, kazalar daha sık gündeme gelebilir. Aktif olmamız gereken durumlarda pasif yaklaşımlar sergileyebiliriz. Tüm bu etkilerin Terazi burcunda gerçekleşmesi; ikili ilişkileri ve adalet temalarını öne çıkaracaktır. Geçmişte yaşadığımız, haksızlığa uğradığımız ya da haksızlık yaptığımız ilişkilerle ilgili konular yeniden gündeme gelebilir. Bu zamana dek sabır gösterdiğimiz durumlara isyan edebilir, karşılaşmış olduğumuz zorluklara başkaldırabiliriz.

 Mars Terazi burcundayken, olaylar karşısında direk tepki vermek yerine, soğukkanlı yaklaşımlarda bulunarak akıl oyunlarını tercih ederiz. İkili ilişkilerimizde güven temasını sorgulayarak, yaşadıklarımızın adil olması için mücadele edeceğiz. Olaylara ve kişilere duyduğumuz öfke, kendi içimizde fark etmemiz gereken gölge yönlerimizi görebilmemize imkan verecek. Yaşadıklarımıza gereğinden fazla tepki göstererek olayları çıkmaza sokmak yerine, eksiklerimizi kabul ederek kendimizi dinlemeye ve gücümüzü toplamaya zaman ayırmalıyız. Harekete geçerken ve girişimlerde bulunurken iyi düşünmeli, risk almamaya özen göstermeliyiz. Telafi edemeyeceğimiz durumlar oluşturmak yerine, hatalarımızla yüzleşerek, yaptıklarımızı kabul etmek, gelişim gösterebilmemize yardım edecektir.


 Dünyaya ve ülkemize büyük dönüşümler getirecek olan bu zorlu etkiler, 18 Mart 2014 tarihinden itibaren ilginç gelişmelerle etkisini göstermeye başlayacaktır. Gündemde yer alan hukuki davalarla ilgili önemli ve ses getirici gelişmeler yaşanabilir. Uygulanan yeni kararlara ilişkin, yeni düzenlemeler yapılabilir. Bu zamana dek saklanmış gizli yeni bilgiler ortaya çıkabilir. Yaşanan gelişmeler karşısında halk tepkisini görünür bir şekilde ifade etmek isteyecektir. Yerel seçimleri de kapsayan bu süreç, Retro etkilerden dolayı seçimlerde karışıklıklar yaşanmasına neden olabilir. Yaşayacağımız tüm haksızlıklar ve zorluklar, değişimi gerçekleştirme güdümüzü harekete geçirebilir. Yaşanan gelişmeler karşısında Halk, Devlet’in politikasını daha net bir şekilde görmeyi başarabilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder