30 Ocak 2014 Perşembe

Kova Burcunda Yeni Ay ..




30 Ocak 2014’te Kova burcunda bir yeni ay meydana gelecek.

 Teknolojik gelişmeleri, bilimsel yenilikleri, akıla ve gerçeğe dayalı evrimleri, zamanın ötesini yaşarken görebilmeyi, inatla savaşarak evrensel olanı kabul ettirmeyi ve özgürlüğü ifade eden Kova burcu, bu yeni ayda  zihinsel faaliyetlerimizin ve bilgi kapasitemizin sınırlarını zorlayacak. Herşeye rağmen bütün olabilmeyi, insan sevgisinin güzelliğini, bilginin geçerliliğini ve yardımlaşmanın önemini vurgulayacak.

 Eskiyen, geçerliliğini yitiren düşünce kalıplarımızın yerine, bilimsel olan, geçerlilik sunan, akıla ve mantığa dayalı fikirleri benimsemek isteyeceğiz. Herkes tarafından kabul görmüş olguların aslını merak ederek, sorgulama eğilimine girişeceğiz. Cesaret edilemeyene girişim gösterme cesaretimiz, heyecanımızı artıracak, yeni ve geçerli olan herşeyi denemek isteyeceğiz.

 İlişkilerimizde alma ve verme dengesini sorgularken, değişen ihtiyaçlarımızla birlikte, yeni başlangıçlar yapmaya çabalayacağız. Yenilik ve gelişim vadeden arkadaş gruplarına katılmaktan, fikir alışverişinde bulunmaktan haz duyacağız. Karşımıza çıkan fırsatlar ve bakışımızı değiştirebilen insanlar daha çok keyif verecek. Beklenmeyen, sürpriz gelişmeler düşüncelerimizin değişmesine yardım edecek.  

 Kendi farkımızı ortaya çıkarabilecek yeni başlangıçlar yapabiliriz. Fırsatları değerlendirirken, akıllı ve mantıklı yaklaşımlar sergilemek, olayları evrensel temalar dahilinde gözlemleyebilmemizi sağlayacak. Bu Yeni ay, dünyada geçerlilik gösteren temaları vurgularken, sıradışı kalmayı başarabilen, teknoloji ve bilgi dolu değişim rüzgarları estiriyor Uranüs eşliğinde…

Yaşayacağımız değişimler; ulaşacağımız hayallerimiz olabilir, eğer istersek…


                             Metronomy * I'm Aquarius 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder