12 Ağustos 2015 Çarşamba

Aslan Burcunda Uranüsyen Yeni Ay

 14 Ağustos 2015 Cuma günü saat 17:52’de Aslan burcunda Venüs kavuşumlu Uranüsyen bir Yeni Ay gerçekleşiyor. An haritasında Oğlak burcu yükseliyor ve Plüto baş rolde oynuyor. Uranüs, Güneş, Ay ve Venüs’e sürpriz bir bakış atıyor…



Rx–Venüs & İlişkiler
Temmuz ayında başlayan Venüs retrosu ilişkilerimizle ilgili önemli bir dönüm noktasında olduğumuzu gösteriyor. Mazide kalan anıların yeniden aklımıza gelmesiyle birlikte yaşadıklarımızı farklı bir pencereden seyrediyor, bir zamanlar çok sevdiğimiz insanlarla karşı karşıya geliyoruz. Geçmişte yarım kalan duyguları tekrar yaşamayı hayal ederken; karşımızdaki kişinin hiç değişmediğini görüyor ve hayal kırıklığı yaşıyoruz. Uzun süredir devam eden ilişkilerde çözülmemiş sorunlar açığa çıkıyor ve kişiler ayrılma noktasına geliyor.

 Venüs retrosu bize öz değerimizi, öz saygımızı ve öz sevgimizi geri yüklemeyi amaçlıyor ve kendimize dönmemizi bekliyor… Yalnızca kendimizde olan değerleri bir başkasına verebiliriz. Kendini sevmeyen, kendine saygı duymayan ve değer vermeyen kimse, karşısındaki insana bu duyguları veremez. İnsanların neden böyle davrandığını düşünerek yargılayıcı suçlamalarda bulunmak yerine; bu insanları neden hayatımıza çektiğimizi sorgulamalıyız. Hepsi bize aynalık ediyor ve kendi içimizde bulunan değersizlik duygumuzla yüzleşmemize yardım ediyor.




 Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay,
 Egomuzun ve kendimizi gösterme ihtiyacımızın vurgu kazanacağını gösteriyor. Beğenilme ve takdir edilme ihtiyacı hissedebilir, bunu bulamadığımızda gururlu yaklaşımlar sergileyebiliriz. Lider ve yönetken özelliklerimizi kontrol etmeli, aşırıya kaçmamaya özen göstermeliyiz. Plüto etkisi, geçmişle ilgili takıntılarımızın ve bırakmakta zorlandığımız alışkanlıkların yeniden gündeme gelmesine neden olacaktır. Tecrübelerini deneyim olarak gören, geçmişi geçmişte bırakan, iradeli ve kararlı adımlar atarak yeniliği hedef alan kişiler çok güzel çıkışlar yapabilir, sürpriz fırsatlarla karşılaşabilirler. Daha önce cesaret edemediğimiz girişimleri gerçekleştirmek, rutinlerimizin dışına çıkmak ve kendimize güvenmek için güzel bir zaman…

Yeni Ay’a dahil olan Uranüs enerjisi, ani ve beklenmedik olaylarla karşılaşacağımızı gösteriyor. Sürpriz haberler ve gelişmeler hayatımızın hareketlenmesine neden olacaktır. Zihinsel kanallarımızın açık olduğu bu süreçte, uzun süredir merak ettiğimiz soruların cevaplarını bulabilir, şaşırtıcı gerçekler öğrenebiliriz. Görüşmediğimiz insanlarla ilginç karşılaşmalar gündeme gelebilir. Yaşayacağımız yüzleşmeler; düşüncelerimizin değişeceğini, yeni kararlarımızı güçlü bir şekilde hayata geçirebileceğimizi müjdeliyor. Kalbimizin ve dolaşım sistemimizin fazlasıyla hassas olacağı bu süreçte, tansiyon rahatsızlığı ve kronik kalp sorunlarını olan kişiler esktra dikkat etmeliler.


Yepyeni yollara umutla ve çılgınca yürüyeceğiniz, harika bir YeniAy olmasını dilerim…

Miray Ertuğrul

Yeniay'ın Burcunuza Göre Etkileri Ağustos 2015 Aylık Burç Yorumlarında



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder